; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru duminică, 21 februarie

21 February 2010
.

 

Cum să dai afară un burlac de 30 de ani

– film artistic –

Acasa – 20.30

.

(Failure to Launch)
Romance, SUA, 2006
Regia: Tom Dey
Cu: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Bradley Cooper, Terry Bradshaw, Kathy Bates, Tyrel Jackson Williams, Katheryn Winnick, Stephen Tobolowsky, Kate McGregor-Stewart, Adam Alexi-Malle

.

Matthew MacConaughey şi Sarah Jessica Parker

Ea… o femeie frumoasă, deşteaptă şi cu capul pe umeri. El… un bărbat chipeş, trecut de vărsta de treizeci de ani, dar care nu vrea nici în ruptul capului să părăsească casa părintească şi să renunţe la hainele spălate de mama sau mâncarea gătită de aceasta. Părinţii lui Tripp (Matthew McConaughey) îşi doresc însă ca fiul lor să îşi ia zborul', ca ei să poată rămâne singuri şi să se bucure unul de altul. Dar, pentru că nu reuşesc să facă acest lucru, ei apelează la serviciile Paulei (Sarah Jessica Parker), care le garantează că îl va fascina pe Tripp şi după ce acesta se va îndrăgosti de ea, se va muta singur. Lucrurile nu stau însă aşa cum speră Paula, şi totul se complică atunci când ea este cea care se îndrăgosteşte de Tripp, iar prietenii lui află de planul Paulei. Când totul pare să se sfârşească, intervin din nou părinţii lui Tripp, care îşi dau seama că, deşi cei doi sunt despărţiţi, nu-şi pot imagina viaţa unul fără celălalt.

.

Furtuna tropicală

– film artistic –

HBO – 20.00

.

Ben Stiller

(Tropic Thunder)
Comedie, SUA, 2008.

Regia: Ben Stiller.
Cu: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Nick Nolte, Steve Coogan

.

Filmul lui Ben Stiller este o satiră la adresa producţiilor de la Hollywood. Urmează să fie filmată o peliculă despre Războiul din Vietnam . La casting participă Tugg Speedman (Ben Stiller), un actor care a jucat până acum în filme de acţiune, Jeff Portnoy (Jack Black), un comic dependent de droguri care vrea să îşi schimbe imaginea jucând într-un film serios şi Kirk Lazarus (Robert Downey Jr., nominalizat la Oscar, la BAFTA şi la Globurile de Aur pentru rol). Cum bugetul se duce pe răsfăţul actorilor, regizorul îi duce în jungla din sud-vestul Asiei. Acolo realismul îi pune în pericol.  

.

.

 

Băieţi răi

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

Martin Lawrence şi Will Smith

(Bad Boys )
Acţiune/Comedie, SUA, 1995

Regie: Michael Bay
Cu: Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni, Joe Pantoliano

.

Marcus Burnett (Martin Lawrence) şi Mike Lowrey (Will Smith), doi detectivi trăsniţi au parte de misiunea vieţii lor. Într-o noapte de vară, o cantitate impresionantă de heroină este furată chiar dintr-o încăpere care se presupunea că este foarte sigură. Este de la sine înţeles că acest eveniment le pune în joc reputaţia, şi tocmai de aceea ei trebuie să recupereze drogurile cu orice preţ, înainte de a ajunge de rîsul lumii. La un moment dat, responsabilităţile lor sunt şi mai mari, pentru că trebuie să aibă grijă de singurul martor care îi poate ajuta: o femeie foarte provocatoare.

 .

Îngeri căzuţi

– film artistic –

Kanal D – 22.00

.

Îngeri căzuţi

(The Fallen Ones)
Horror, 2005

Regia: Kevin VanHook
Cu: Casper Van Dien, Kristen Miller

.

În urmă cu 500 de ani, îngerul malefic Ammon îl mumifică pe fiul său, Aramis, pentru a-l salva de la moarte, întrucât era născut de o muritoare. În zilele noastre, arheologul Matt Fletcher (Casper Van Dien) găseşte mumia care revine la viaţă. Acest lucru pune în pericol omenirea, cu atât mai mult cu cât nu toţi membrii echipei au aceleaşi planuri în privinţa monstrului trezit din somnul său.
.

Lumina speranţei

– film artistic –

Prima Tv – 22.00

.
(Candles on Bay Street)
Dramă, SUA, 2006
Regia: Michel Gondry
Cu: Jim Carrey, Kate Winslet

.

Lumina speranţei

Joel (Jim Carrey) este şocat de faptul că prietena sa Clementine (Kate Winslet) şi-a sters din minte, la propriu, toate amintirile tumultoasei lor relaţii. În disperare de cauză, Joel apelează la inventatorul ciudatei proceduri de “spălare” a creierului, Dr. Mierzwiak (Tom Wilkinson) şi îi cere acestuia să îi şteargă şi lui din memorie toate amintirile despre Clementine. Însă pe măsură ce amintirile sale dispar treptat, Joel începe să-şi redescopere dragostea pentru Clementine şi organizează o “evadare” din procedura pe care Mierzwiak şi asistenţii săi (Mark Ruffalo, Eljah Wood, Kirsten Dunst) se chinuie din răsputeri să o ducă la bun sfârşit.

.

.

Amintiri readuse la viaţă

– film artistic –

Pro Tv – 23.00

.

(Birth )
Thriller, SUA/Germania, 2004
Regie: Jonathan Glazer
Cu: Nicole Kidman, Cameron Bright, Danny Huston, Lauren Bacall, Alison Elliott

Nicole Kidman

.

După nu mai puţin de zece ani în care a plîns moartea soţului ei, Sean, Anna (Nicole Kidman) decide să-şi refacă viaţa. Ea este pe cale să întemeieze o nouă familie alături de Joseph, logodnicul ei. Tot echilibrul femeii este dat peste cap în momentul în care un băiat de zece ani îşi face apariţia la petrecerea aniversară pe care o dă mama Annei şi pretinde că este chiar Sean, reîncarnat. Deşi situaţia i se pare nu doar ireală, ci şi absurdă, Anna nu-şi poate lua gîndul de la băiat, întrebîndu-se dacă a luat în viaţă deciziile corecte, ceea ce-i pune în pericol relaţia cu Joseph.

..

 

Tânărul maestru

– film artistic –

Antena 1 – 23.30

.

Jackie Chan

(The Young Master)
Acţiune, Hong Kong 1980

Regia: Jackie Chan
Cu: Jackie Chan

.

Dragon (Jackie Chan) este dat afară din şcoala sa după ce şi-a dezamăgit colegii într-o competiţie importantă de dans. Condiţia pentru a se întoarce este aceea de a-şi găsi fratele de mult pierdut. În timpul călătoriei sale, Dragon dă de bucluc din cauza unor neînţelegeri comice. Chan semnează regia şi scenariul peliculei. În alte roluri, Biao Yuen şi Pai Wei.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare