; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronicile Evermoor

Recomandările lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior

30 March 2016

Noutățile lunii aprilie sunt: Cronicile Evermoor', finalul serialului „Ciudățeni' și lansarea serialului Garda felină'.

 

Disney Channel

Premiera serialului Cronicile Evermoor'

Cronicile Evermoor

Serialul continuă povestea începută prin miniseria în patru părți, „Evermoor'. Tara Crossley și familia ei încearcă să se stabilească în micul orășel bizar Evermoor. Pe lângă problemele obișnuite cu care se confruntă orice adolescent, mai apare și o tapiserie care prezice viitorul, iar Tara trebuie să se obișnuiască cu noua ei identitate secretă, atotputernica Suprema Everine. Noile episoade captivante vor dezvălui și mai multe mistere și intrigi, iar noi o vom vedea pe Tara cercetând mai adânc secretele din spatele personajelor stranii și sinistre pe care le întâlnește, în timp ce îşi descoperă noile puteri în calitate de Suprema Everine. Pericolul, misterul și intriga încep să se desfășoare la Conacul Evermoor după ce Tara descoperă o tapiserie veche superbă protejată de sinistrele Everine și de formidabila Esmeralda Dwyer care pare determinată să scape cu orice preț de eroină și de familia ei. Tara și Seb își unesc forțele pentru a-și salva noul cămin și viitorul familiei.

Urmăriți noile episoadele în fiecare zi a săptămânii începând cu data de 11 aprilie de la ora 18.30.

 

„Ciudățeni: Ciudatmageddon', partea a treia – episodul final

Gravity Falls

În acest episod încărcat cu acțiune ce marchează finalul serialului „Ciudățeni', totul se rezumă la disputa dintre Bill Cipher vs. Dipper, Mabel și toți prietenii lor. Vor putea Dipper și Mabel să îl învingă pe Bill înainte să fie prea târziu? Va putea vreodată Ford să-l ierte pe Stanley? Există o singură cale pentru a afla toate răspunsurile!

Urmăriți episoadele de final de serie pe 16 aprilie la ora 10.00.

 

Maraton „Jessie'

Jessie

Fiți alături de Disney pentru a vă lua rămas bun de la Jessie și prietena ei așa cum se cuvine cu un maraton al celor mai bune momente din ultimele trei săptămâni. Maratonul se va încheia cu episodul final din Jessie.

Urmăriți ediția specială pe 28 martie la ora 20:55 și episodul final pe 30 aprilie la ora 11:00

 

„Cele mai bune prietene oricând' + „K.C. sub acoperire'

KC sub acoperire

„K.C. sub acoperire' este o comedie care ne-o prezintă pe K.C., o liceană maestră în matematică ce se antrenează pentru a deveni un superspion sub acoperire, pășind pe urmele părinților ei. Fiecare episod ne prezintă familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-și proteja țara.

Urmăriți episoadele în premieră la final de săptămână începând cu data de 23 la ora 10.00.

Serialul „Cele mai bune prietene oricând' ne arată povestea a două adolescente Shelby și Cyd care devin atemporale după ce un experiment științific merge prost și capătă puterea de a călători în trecut și în viitor când vor… și uneori chiar și când nu vor. Acum cu ajutorul vecinului de vizavi, un adolescent genial pe nume Barry, fetele trebuie să învețe să își stăpânească superputerea pe măsură ce călătoresc dintr-o perioadă în alta încercând să treacă cu bine prin liceu. Urmăriți episoadele în premieră la final de săptămână începând cu data de 3 la ora 09.30.

 

Disney Junior

Lansarea seriei Garda felină'

Garda felina

În Garda felină: Întoarcerea', l-ați văzut pe Kion adunându-și propria echipă de elită pentru Garda felină. Acum urmăriți-i pe Kion și restul Gărzii feline, Beshte, Fuli și Bunga cum se luptă din nou cu hienele, rezolvă situații ce apar în regatul animalelor și protejează Regatul Luminii.

Garda felină' se lansează luni 18 aprilie, cu episoade noi transmise în fiecare zi până la 26 aprilie. Urmăriți-l pe Kion și gașca lui la ora 19.30 și în reluare la orele 11.25, 14.15 și 17.15.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare