; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CP_28.05.2021_Filmele_lunii_iunie_Film_Now_vizual

Recomandări filme iunie: acțiune, thriller, animație. Vara aduce producții pentru toată familia, la Film Now

29 May 2021

Nu știi ce filme să vezi la televizor? Chiar dacă îți plac filmele de acțiune, filmele thriller sau filmele de animație, canalul tv Film Now, are de toate. Vezi ce pelicule vor fi difuzate în iunie. 

Recomandare film pentru copii

Yeti – Omul Zăpezilor (Abominable) – 2019
Premieră TV în România,
marți, 1 iunie, de la 20:00

Regia: Jill Culton, Todd Wilderman
Cu: Albert Tsai, Chloe Bennet, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tenzing Norgay Trainor, Tsai Chin

Pe 1 iunie, Ziua Copilului este aniversată pe Film Now cu o premieră TV în România, care hrănește pofta de aventură și de visare: Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable (2019). Yi (Chloe Bennet) este o adolescentă care găsește ascuns, pe acoperișul casei sale, un 'mic' Yeti. Mic doar ca vârstă, deoarece Yeti este destul de mare încât să creeze probleme. Acesta s-a pierdut de familia lui, aflată pe vârful celui mai înalt munte de pe Pământ, și are pe urmele sale echipa de recuperare a lui Burnish (Eddie Izzard), un om de afaceri care vrea cu orice preț să aibă un Yeti. Ca să ajungă cu bine în lumea lui magică, acest Yeti are nevoie de ajutor! Yi și prietenii săi, Jin și Peng, sunt hotărâți să facă tot ce pot pentru noul lor amic lor blănos. 

Pokémon Detectiv Pikachu (Pokemon: Detective Pikachu) – 2019
Premieră pe Film Now, duminică, 27 iunie, de la 20:00

Regia: Rob Letterman
Cu: Ryan Reynolds, Justice Smith, Bill Nighy, Chris Geere, Rita Ora, Suki Waterhouse, Kathryn Newton

Duminică, 27 iunie, de la ora 20:00,  în premieră pe Film Now, va fi difuzat un film pentru toată familia: Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokemon: Detective Pikachu (2019). Atunci când cunoscutul detectiv Harry Goodman dispare misterios, fiul său, Tim, vrea să afle ce s-a întâmplat. Acestuia îi vine în ajutor fostul partener Pokémon al lui Harry, detectivul Pikachu, adorabil și foarte competent. Cum Tim este singurul om care poate vorbi cu Pikachu, cei doi își unesc forțele pentru a dezlega misterul. Cu încasări de aproape 500 de milioane de dolari la debut în întreaga lume, producția adaugă o nouă aventură de familie la succesul mondial Pokemon.

Recomandare filme thriller 

Umbra spionului (The Courier) – 2020
Premieră TV în România,
vineri, 4 iunie, de la 21:35

Regia: Dominic Cooke
Cu: Benedict Cumberbatch, Jessie Buckley, Rachel Brosnahan

Vineri, 4 iunie, de la 21:35, pe Film Now ai o nouă premieră TV în România: Umbra spionului/ The Courier (2020), un film de spionaj care te va ține cu sufletul la gură. Benedict Cumberbatch are rolul principal în ecranizarea poveștii reale de viață a unui om de afaceri britanic recrutat, fără să vrea, într-unul dintre cele mai mari conflicte internaționale din istorie. Într-un parteneriat improbabil cu un ofițer sovietic care speră să prevină o confruntare nucleară, cei doi vor furniza informații cruciale pentru a pune capăt Crizei Rachetelor Cubaneze din 1962, asumându-și toate consecințele.

Negru și albastru (Black and Blue) – 2019
Premieră pe Film Now, duminica, 13 iunie, de la 20:00

Regia: Deon Taylor
Cu: Naomie Harris, Frank Grillo, Tyrese Gibson

Duminică, 13 iunie, la 20:00, în premieră pe Film Now, ai un thriller de excepție: Negru și albastru/ Black and Blue (2019), povestea Aliciei West (Naomie Harris), proaspăt înrolată în Poliția din New Orleans, care este întâmplător martora unei crime. Camera ei corporală surprinde momentul în care este ucis un dealer de droguri și astfel își dă seama cine sunt criminalii: niște polițiști corupți de la Narcotice, care au mult mai mulți complici printre oamenii legii. Acuzată fiind de crimă chiar de către făptași, Alicia devine fugară și face echipă cu singura persoană dispusă să riște tot pentru a o ajuta să scoată adevărul la lumină. 

Vânătoarea de oameni (The Hunt) – 2019
Premieră TV în România,
vineri, 25 iunie, de la 22:00

Regia: Craig Zobel
Cu: Betty Gilpin, Emma Roberts, Hilary Swank, Ike Barinholtz

Pe 25 iunie, de la ora 22:00, Film Now îți aduce în premieră TV în România thriller-ul–horror Vânătoarea de oameni/ The Hunt (2019). 12 necunoscuți se trezesc într-o poiană despre care se crede, conform unei teorii conspiraționiste care circulă pe internet, că sunt prada unor minți bolnave care se adună în acest loc îndepărtat pentru a vâna oameni, ca o distracție sinistră. Puterea pe care acest grup o deține îi permite să facă așa ceva, însă planurile sunt date peste cap de Crystal (Betty Gilpin), „ținta' care vrea să se îndrepte împotriva „vânătorului'. Urmărește deznodământul acestui scenariu teribil doar la Film Now!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare