Homepage  / Vedete străine

Rebel Wilson, noi imagini adorabile cu fiica ei. Cum arată acum micuța Royce

Rebel Wilson, noi imagini adorabile cu fiica ei. Cum arată acum micuța Royce
5

de Roxana Mirea,

Rebel Wilson este în al nouălea cer de când a devenit mamă. Actrița, în vârstă de 43 de ani, este fascinată de fiica ei, Royce Lillian, pe care o crește împreună cu logodnica ei, Ramona Agruma. Acum, Rebel Wilson a publicat noi imagini adorabile cu fiica ei.

Rebel Wilson, noi imagini cu fiica ei

Rebel Wilson este fascinată de fiica ei, Royce Lillian. Actrița, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit sâmbătă pe Instagram două noi fotografii cu adorabila ei fiică, în vârstă de 8 luni, scrie People.

Bebelușul meu”, a scris Rebel Wilson, în dreptul celor două imagini, în care apare ținându-și fiica aproape. În primul cadru, Wilson se uită în altă parte, în timp ce Royce se uită curios la obiectiv. În cea de-a doua fotografie, atât mama, cât și fiica privesc cu atenție la aparatul de fotografiat.

În secțiunea de comentarii, s-a dezvăluit că baveta lui Royce a fost un cadou din partea hairstylistului de la Hollywood Cheryl Marks. „#Frumoasă bavețica pe care i-am cumpărat-o lui #Royce!!!”, a scris aceasta în secțiunea de comentarii, la care Wilson a răspuns cu trei emoticoane în formă de inimă.

Wilson a împărtășit pentru prima dată o imagine cu chipul lui Royce pe Instagram, în luna mai, când a sărbătorit prima sa zi a mamei cu cei care o urmăresc pe Instagram. „La mulți ani de Ziua Mamei”, a scris Rebel Wilson pe Instagram. Într-o primă fotografie de familie, Rebel și iubita ei, Ramona Agruma s-au așezat împreună, cu Royce stând chiar în mijlocul lor.

Rebel Wilson a anunțat public că are o relație cu Ramona Agruma, în iunie 2022. Actrița a povestit că atunci când a început relația cu iubita ei, deja Royce era pe drum, prin intermediul unei mame surogat.

BFI London Film Festival Luminous GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Rebel Wilson a pierdut primul copil

Rebel Wilson a mărturisit că a pierdut un copil în timpul primei sale încercări de a avea un copil prin intermediul unei mame surogat. Mama surogat a suferit un avort spontan.

„Am încercat cu o mamă surogat să am un copil și, din păcate, a pierdut sarcina, ceea ce este foarte… Ești atât de entuziasmat atunci când te aștepți să ai un copil și a fost foarte trist”, și-a amintit ea. „Am fost în doliu la acel moment, dar apoi să am un al doilea embrion, a fost uimitor”.

Chiar cred că este un mic miracol că s-a întâmplat. Trecusem prin destul de multe în ultimii ani în ceea ce privește călătoria fertilității. Acum mă uit la ea și am o familie, am un fel de familie instantanee, iar micuța Roycey este uimitoare, este un îngeraș”, a mai spus ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton