; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3 (2)

Realizatoarea TV Lucia Hossu Longin este invitata lui Paul Surugiu Fuego, la „Drag de România mea”

14 March 2019

Duminică, la TVR 2, realizatoarea de televiziune și scriitoare Lucia Hossu Longin, profesionistul cu o voce inconfundabilă, va păși prima oară într-un studio de divertisment, după 30 de ani de televiziune, în emisiunea lui Paul Surugiu Fuego, ce începe la ora 15.00 – „Drag de România mea'.

 Vezi galeria foto >

„Cu siguranță, ziua de duminică este memorabilă. Printre invitații mei se numără unul dintre profesioniștii din media românească, din toate timpurile. Asta pentru că da, într-un cerc în care deterioriorarea breslei e cât se poate de accentuată, există și profesioniști de televiziune. Unul dintre ei este doamna Lucia Hossu Longin, un reper al breslei. Am fost onorat când a acceptat invitația mai ales că în cei peste 30 de ani de când lucrează în TVR, nu a fost niciodată într-un studio de divertisment. Îi vom înmâna o distincție de excelență și vom încerca să povestim despre seria de reportaje MEMORIALUL DURERII, într-un moment emoționant. A facut ca intunericul sa poata striga, prin idee, imagine și prin vocea sa inconfundabilă, și a daramat, prin vorbe si fapte, conceptii intregi. A spus demn si corect povestea si a asezat vorba langa imaginea cea mai potrivita. Va fi o ediție cu totul specială!', a spus Paul Surugiu Fuego.

De asemenea, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, momentele de colecție se vor ține lanț, având nenumărate surprize. Îl veți cunoaște pe fiul celebrului cuplu Dana Bartzer și Dan Creimerman, Robert Creimerman, care este un excepțional pianist și care va canta o partitură celebră. Camelia Potec va vorbi despre mandria de a fi roman la o competitie sportiva, ea fiind una dintre cele mai iubite inotătoare ale lumii. Gheorghe Gheorghiu și Ileana Șipoteanu ne poartă în lumea muzicii de dragoste, iar actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea în universul teatrului și-a poeziei.

Paul Surugiu Fuego va oferi și el momente muzicale de excepție. Acum câteva zile, artistul a susținut un concert eveniment la Chișinău, un regal de aproape patru ore, cu orchestra Fraților Advahov, unde a fost premiat de ministerul Culturii Republicii Moldova pentru merite deosebite și pentru cei 25 de ani de carieră artistică. Acesta a cântat despre unirea celor două țări, în genunchi, cu sala în picioare, peste 2000 de oameni. De asemenea, printre invitații săi speciali s-a numărat marele compozitor Eugen Doga, care i-a dăruit recent o piesă scrisă special pentru el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare