; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey

Show-ul „Mariah’s World” are premiera la E! pe 11 decembrie

01 December 2016

„Mariahs World' a avut premiera în SUA pe 4 decembrie 2016 şi ajunge şi pe micile noastre ecrane duminica aceasta, pe 11 decembrie, anunţă postul E! într-un comunicat de presă.

Mariah Carey

Show-ul pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, în mijlocul familiei, prietenilor şi cercului ei de apropiați, care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. După premiera americană, seria va debuta pe alte 15 canale internaționale E!, ajungând la publicul din 153 de țări, în 24 de limbi.

Mariah Carey vine la E! pentru a arăta fanilor şi publicului larg aspecte complet necunoscute până acum din viața sa. Docu-seria de opt episoade o urmăreşte pe divă în turneul său „Sweet Sweet Fantasy' prin Marea Britanie, Europa şi Africa, dar şi pe măsură ce se pregăteşte pentru apropiata sa căsătorie. Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute şi 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri – cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie.

Înzestrată cu un talent remarcabil, o figură luminoasă şi plină de viață, a fermecat publicul de-a lungul a peste un sfert de secol. Cântăreață, compozitoare şi producătoare de succes, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, printre altele şi a fost desemnată Billboards Artist of the Decade şi The World Music Awards Worlds Best Selling Female Artist of the Millennium.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Mariah Carey se comportă ca o divă la filmările „Mariahs World'

E! invită publicul în viața personală a lui Mariah Carey

Mariah Carey filmează un reality show

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare