; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keeping up with the kardashians season 17

Reality show-ul „Keeping up with the Kardashians” se filmează și în izolare. Ce sunt nevoiți să facă producătorii emisiunii

22 May 2020

Faimoasa familie Kardashian / Jenner – formată din Kris Jenner, surorile Kourtney, Kim, și Khloe Kardashian, Kendall și Kylie Jenner, precum și fratele acestora, Rob Kardashian, se află în prezent în izolare însă nu au sistat filmările reality show-ului care i-a făcut faimoși și care este difuzat și în România de postul de televiziune E!.

Potrivit producătorului executiv al emisiunii, Farnaz Farjam, familia Kardashian primește telafoane noi în fiecare săptămână pentru a filma reality show-ul „Keeping up with the Kardashians' de la distanță în timpul pandemiei.

În fiecare zi  de luni o persoană trece pe la persoanele din distribuție pentru a le livra un nou smarphone pentru a filma, cele lăsate cu o săptămână anterioară fiind ridicate de aceeași persoană pentru ca editorii emisiunii să monteze episoadele sezonului 18.

Propunerea de a filma cu ajutorul telefoanelor a venit din partea lui Kris Jenner, însă pentru a evita calitatea imaginii, fiecare familie lucrează cu un director de imagine și un tehnician pentru a putea instala trepiede în casele lor.

Producătoarea a mai povestit pentru publicația Elle că poate cea mai interesantă parte a sezonului viitor va fi să o urmărim pe Kim Kardashian cum se descurcă singură cu cei 4 copii pe care îi are împreună cu Kanye West, mai ales că aceștia au ales să stea în colțuri separate ale casei pentru a evita certurile în cuplu.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Kim Kardashian și Kanye West stau în colțuri diferite ale casei ca să nu se certe nonstop pe timp de pandemie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare