; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reality show ul „Eric&Jessie” revine la postul E!. Când începe noul sezon

Reality show-ul „Eric&Jessie” revine la postul E!. Când începe noul sezon

21 February 2018
Pregătiți-vă de acțiune, pentru că familia Decker se întoarce la E! cu un nou sezon, în exclusivitate, al reality show-ului „Eric&Jessie'. Sezonul 3 al seriei are premiera la E!  vineri, 9 martie, la 22:00 și săptămânal va fi difuzat câte un episod. 
 
În decursul ultimilor trei ani, familia Decker a trecut prin multe schimbări: cântăreața și compozitoarea de muzică country, Jessie, împreună cu soțul ei, jucătorul echipei de fotbal american New York Jets, Eric, sunt acum părinții a doi copii, micuța Vivianne și fiul lor, Eric Jr., au cariere în ascensiune și noi afaceri în derulare. Eric&Jessie propune fanilor să urmărească viața cuplului de celebrități prezentând imagini exclusive și necenzurate din viața familiei. Eric&Jessie este produs de Shed Media pentru E! Entertainment.
'Atât eu, cât și Eric suntem foarte încântați să facem parte din cel de al treilea sezon al seriei', a declarat Jessie James Decker. 'Iubim timpul petrecut în familie, distracția și vrem să împărtășim dragostea nostră. Sunt sigură că fanilor le va plăcea să privească noua dinamică a vieților noastre.'
În cel de al treilea sezon din „Eric&Jessie', Jessie jonglează cu datoriile de mamă, cariera muzicală și dezvoltarea afacerii, iar Eric își schimbă brusc echipa și semnează cu Tennessee Titans. Familia Decker discută despre viitor și pornește într-o nouă aventură, în timp ce încearcă să se stabileacă în Nashville. Pe măsură ce nunta lui Sydney, sora lui Jessie, se apropie, evenimentul este întâmpinat de o altă veste bună – aceștia așteaptă primul lor copil.  
 
„Eric&Jessie: Game On' a avut premiera în septembrie 2013 la E! și în decursul primelor două sezoane a marcat două evenimente majore pentru cuplul de celebrități: publicul a urmărit nunta celor doi și nașterea primului lor copil. În timp ce viața familiei Decker trece prin schimbări, aceștia rămân fideli familiei, distracției și unul altuia.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare