; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reality-show-ul „Burlacul” a ajuns la sfârşit. Se însoară Bote?

30 August 2010

Decizie grea pentru Cătălin Botezatu. Pe 2 septembrie, la Antena 1, în marea finală a reality-show-ului „Burlacul', el va trebui să aleagă dintre cele două finaliste, Mihaela şi Violeta. Marea câştigătoare se alege, însă, doar „cu posibilitatea unei relaţii'.

.

Show-ul „Burlacul' a ajuns la final, însă Cătălin Botezatu tot nu pare convins să renunţe la burlăcie şi spune că nu are nevoie de un act ca să iubească o persoană (să nu-l fi motivat suficient cele 22 de participante?).

„Nu- mi pot asuma acest pas deoarece nu mă văd un om însurat, nu mă văd un om în lesă. Mi-e oarecum frică, deşi e mult spus frică, deoarece am în jurul meu prieteni şi prietene care s-au căsătorit şi care din cauza acelui act inutil fac tot felul de compromisuri.

Într-o relaţie nu e neapărat nevoie de un act la primar ca să iubeşti o persoană. Nu-mi place ideea de căsătorie, dacă e să se întâmple, se va întâmpla pur şi simplu', ne-a declarat designerul în vârstă de 43 de ani.

Cătălin recunoaşte însă că a făcut, de-a lungul vieţii mai multe cereri în căsătorie: „Am cerut-o odată pe Dana Opsitaru (n.r – o femeie căsătorită, cu 9 ani mai în vârstă decât el), a doua oară cred că pe Vanda Vlasov, şi mi-aş fi dorit să mă căsătoresc cu ea, şi a treia oară pe Kelly (n.r. – o americancă), cu care am fost şi logodit', ne-a mărturisit Bote.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare