Doar câteva dintre formatele de reality-show-uri cu celebrităţi din Statele Unite ajung să fie adaptate de televiziunile autohtone.
Doar câteva dintre formatele de reality-show-uri cu celebrităţi din Statele Unite ajung să fie adaptate de televiziunile autohtone.
Este, în egală măsură, un câştig şi o pierdere pentru telespectatorii din ţara noastră. Aceştia sunt scutiţi de tot felul de experimente ratate, însă nu pot să-şi facă o idee despre rezultatele halucinante la care se poate ajunge când producătorii profită de „vedete” ce ar face orice pentru a-şi ridica gradul de notorietate..
„Armed & Famous” (2007)
O femeie s-a plâns că în casa ei au intrat fără permisiune mai multe persoane necunoscute, care au chestionat-o. Şi cine ar putea să o învinovăţească? Nimeni n-ar fi putut să-i recunoască pe Jack Osbourne (fiul cântăreţului Ozzy Osbourne), La Toya Jackson (sora regretatului Michael Jackson), Erik Estrada (interpretul ofiterului Ponch din serialul „CHiPs ’99”), Trish Stratus (o fostă luptătoare de wresling) şi Wee Man (unul dintre protagoniştii seriei „Jackass”), mai ales deghizaţi în poliţişti.
.
„Celebrity Bull Riding” (2007)
Nici emisiunea difuzată de Country Music Television (CMT) n-a avut o viaţă prea lungă, fiind rezumată după doar 6 episoade.
.
„The Apprentice: Martha Stewart” (2005)
.
„Tommy Lee Goes to College” (2005)
Pe parcursul celor 6 episoade ale reality-show-ului, protagonistul nici măcar nu s-a comportat ca o vedetă rock dezlănţuită, ci a încercat să-şi găsească un coleg de cameră, să intre într-o frăţie şi chiar să îşi îmbogăţească bagajul de cunoştinţe în materie de chimie.
.
„Mr. Personality” (2003)
Formatul presupunea ca o femeie, pe numele ei Hayley Arp, să-şi aleagă un soţ dintre 20 de burlaci, ale căror feţe erau acoperite în permanenţă de nişte măşti penibile. Un grup de americani a încercat să boicoteze emisiunea, însă demersul n-a mai avut niciun rost, din moment ce producţia a fost îngropată de audienţele prea scăzute.