Homepage  / Vedete străine

Reacții după moartea lui Shannen Doherty. Ce mesaje emoționante au transmis colegii ei din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”

Reacții după moartea lui Shannen Doherty. Ce mesaje emoționante au transmis colegii ei din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”
10

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty a murit, după o luptă grea cu cancerul, care a durat ani de zile. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, avea 53 de ani. Prietenii și colegii ei i-au adus un omagiu emoționant regretatei actrițe. Iată ce mesaje au transmis. 

Shannen Doherty, amintită cu dor de colegii și prietenii ei 

Shannen Doherty a murit sâmbătă, 13 iulie. Avea 53 de ani. Shannen Doherty este amintită pentru cariera, viața și prietenia ei. Actrița din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed” a murit la vârsta de 53 de ani după o luptă de ani de zile cu cancerul.   

Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty”, a declarat  publicistul actriței, Leslie Sloane. „Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a putea plânge în pace.”  

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase cancerul s-a răspânditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe contul podcastului ei, „Let’s Be Clear”, a fost publicată o postare, cu un mesaj emoționant în memoria ei. 

Shannen, îți mulțumim pentru că ai împărtășit atât de multe amintiri frumoase în podcastul tău. Ce cadou minunat le-ai lăsat fanilor tăi. Trimitem atât de multă dragoste prietenilor și familiei tale, ești iubită și ți se simte lipsa”, se arată în postarea însoțită de o fotografie mai veche a actriței. 

Regretata actriță a fost comemorată de colegii ei din „Beverly Hills, 90120” și de prietenii ei vechi într-o serie de omagii. Jason Priestley, care l-a interpretat pe fratele ei geamăn, Brandon Walsh, a reacționat la vestea tristă cu o imagine clasică a personajelor lor. 

Șocat și întristat să aud despre moartea prietenei mele Shannen. Ea a fost o forță a naturii și îmi va lipsi. Trimit dragoste și lumină familiei ei în aceste momente întunecate”, a scris el.   

Brian Austin Green și Tori Spelling, după moartea lui Shannen Doherty 

Mesajul lui Gabrielle Carteris îl menționează și pe regretatul lor coleg de platou din „Beverly Hills, 90120”, Luke Perry, care a jucat rolul iubitului lui Doherty, Dylan McKay. El a murit în 2019 după ce a suferit un accident vascular cerebral. Avea 52 de ani.  

Atât de tânără – atât de trist. Să te odihnești în pace, Shannon. Știu că Luke este acolo cu brațele deschise să te iubească”, a scris ea.    

Brian Austin Green a scris un omagiu prin intermediul Instagram Story. 

Shan. Sora mea… M-ai iubit prin toate”, a scris el. „Ai fost o mare parte din înțelegerea mea a iubirii. Îmi va fi dor de tine mai mult decât știu cum să procesez acum. Mulțumesc pentru darul tău.” 

Brian Austin Green a scris un mesaj în memoria lui Shannen Doherty, prin intermediul Instagram Story

Jennie Garth – care a jucat alături de Doherty în „Beverly Hills, 90120” – a scris un omagiu emoționant pentru prietena ei pe Instagram.  

„Încă îmi procesez durerea imensă pricinuită de pierderea prietenei mele Shannen, femeia pe care am descris-o adesea ca fiind unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Legătura noastră a fost reală și sinceră. Am fost atât de des puse una împotriva celeilalte, dar nimic din toate acestea nu reflecta adevărul relației noastre reale, care a fost una construită pe respect reciproc și admirație”, a scris ea. „A fost curajoasă, pasională, hotărâtă și foarte iubitoare și generoasă. Îmi va fi dor de ea și o voi onora întotdeauna profund în inima mea și în amintirile mele. Mi se rupe inima pentru familia ei și pentru Bowie.” 

Tori Spelling, care a interpretat-o pe Donna Martin în „Beverly Hills, 90120”, i-a adus un omagiu lui Doherty pe Instagram Stories. „Încă nu am cuvintele potrivite… dar noi am știut și asta e ceea ce contează”, a scris Tori.

Rose McGowan: „Shannen Doherty avea o inimă de leu” 

Cariera plină de povești a lui Doherty a inclus și rolul lui Prue Halliwell în „Charmed”. Într-o declarație pentru ET, co-starul ei, Alyssa Milano, a reflectat asupra relației lor cu suișuri și coborâșuri.   

Nu este un secret faptul că Shannen și cu mine am avut o relație complicată, dar a fost o personaă pe care am respectat-o profund și am admirat-o”, a spus Milano. „Ea a fost o actriță talentată, iubită de mulți și lumea este mai mică fără ea. Condoleanțele mele pentru toți cei care au iubit-o.” 

Shannen Doherty a jucat în „Charmed” cu Alyssa Milano și Holly Marie Combs

Rose McGowan, care a jucat, de asemenea, în serial, și-a amintit de prietena ei de mult timp printr-un omagiu emoționant și un montaj video.    

„Shannen Doherty avea o inimă de leu. Pasiunea pentru meserie este adesea etichetată greșit ca fiind problematică. Shannen era pasiune. Am întâlnit-o în anii ’90 și am fost uimită. Ajungând să o cunosc cu adevărat mai târziu în viață, un cadou frumos”, a scris ea. „Această femeie a luptat să trăiască. Shannen a știut cum să fie o vedetă pentru că a fost una încă din copilărie. Etica ei de muncă a inspirat-o până la sfârșit. Marea dragoste a lui Shannen pentru regie, pentru actorie, Holly, prietenii ei, părinții ei, câinele și fanii ei iubiți a fost legendară.” 

Ea a continuat: „Viețile noastre au fost împletite într-un mod unic. Am râs de forțele întunecate care voiau să ne urâm reciproc, în schimb am ales iubirea și respectul. O forță de energie care va trăi veșnic în inimi. Fie ca îngerii și Dumnezeu să o poarte în împărăția sfântă, unde este sănătoasă, tânără și sălbatică pentru totdeauna. Odihnește-te acum războinică, nu te vom uita niciodată, soră dragă.”  

Sursa Foto: Instagram, Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton