; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Roman Marius Elisei

Reacția Oanei Roman, după ce Marius Elisei i-a declarat dragostea

07 July 2021

Lucrurile par că merg din ce în ce mai bine între Oana Roman și Marius Elisei, în ciuda faptului că au divorțat la începutul acestui an. Drept dovadă stă multitudinea declarațiilor de dragoste pe care bărbatul i le face mamei fiicei sale.

Ce părere are însă vedeta despre cuvintele frumoase, pe care cel de care a divorțat în urmă cu doar câteva luni i le adresează?

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, la scurt timp după ce au semnat actele de divorț. Pentru că neînțelegerile din mariaj atinseseră cote maxime, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar să păstreze o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Isa.

Rapid, prietenia s-a transformat din nou într-o poveste de dragoste, iar perioada de pauză le-a făcut extrem de bine celor doi, dupa cum se poate observa. Marius Elisei s-a transformat în bărbatul de la începutul relației, curtând-o pe Oana Roman, dăruindu-i mici atenții în fiecare zi și făcându-i fel și fel de declarații de amor. Și totul public, fără ascunzișuri.

Cu siguranță Oana Roman este copleșită. Cine nu ar fi în locul ei? Dar cum vede ea această întreagă situație?

Potrivit spuselor vedetei, relația lor trece prin cea mai fructuoasă perioadă. Perioadă de care nu au avut parte nici măcar atunci când s-au casătorit, admite ea. citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare