Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Zanni după ce a revăzut-o pe Elena Marin, la Survivor All Stars. Cei doi au intrat în conflict, în trecut. „Este enigma mea”

Reacția lui Zanni după ce a revăzut-o pe Elena Marin, la Survivor All Stars. Cei doi au intrat în conflict, în trecut. „Este enigma mea”
12

de Roxana Mirea,

Elena Marin se numără printre noii concurenți de la „Survivor All Stars 2024”. Acest lucru înseamnă că face din nou echipă cu Zanni. Cei doi au avut conflicte nenumărate la „Survivor România”, acum 3 ani. Iată ce a simțit Zanni când a văzut că Elena Marin face parte din echipa Faimoșilor. Acesta a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei după ce s-a terminat sezonul pe care el l-a și câștigat.  

Elena Marin, noua concurentă de la Survivor All Stars.  

Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu sunt noii concurenți de la „Survivor All Stars 2024”. Înainte de a intra din nou pe traseu, Elena Marin a vorbit despre sentimentele care o încearcă și despre ce își dorește de la colegii ei de echipă.  

Au trecut 3 ani de zile. În momentul în care am pășit în camp, mi-am dat seama că retrăiesc toate momentele de acum 3 ani, pregătită să lupt până la capăt, așa cum am făcut-o de fiecare dată și să evoluez, că e vorba despre evoluție și să-mi învăț în continuare lecțiile. (…) A fost un vibe OK. Încerc din tot sufletul, că de fapt asta ne-am dorit, că asta am vorbit și cu Zmără, să le dăm putere, să venim aici, să fim o echipă pentru că așa vom reuși să câștigăm, să îi alimentăm cu energia noastră și să câștigăm”, a spus Elena Marin. 

Ce a simțit Zanni când a văzut-o pe Elena Marin  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce a simțit Zanni când a văzut-o pe Elena Marin 

Elena Marin și Zanni au mai fost colegi de echipă acum 3 ani, la Survivor România. Cei doi au dus numeroase bătălii, conflicte puternice și și-au aruncat cuvinte grele. Daniel Pavel l-a întrebat pe Zanni ce a simțit când a revăzut-o pe Elena Marin. 

Zanni, s-a întors Elena Marin. Voi ați făcut istorie în sezonul vostru. Au fost foarte multe interacțiuni între voi. Cum simți momentul ăsta, Zanni?” a întrebat Daniel Pavel.  

Zanni a declarat că Elena Marin „este enigma lui”. El a dezvăluit că a încercat să vorbească cu ea după ce s-a terminat Survivor România, însă Elena l-ar fi respins.  

„Elena este enigma mea. Am încercat acasă să vorbesc cu ea, cât am putut să încerc. Nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, ce simt? Nimic. Sper să ne cunoaștem mai bine”, a spus Zanni. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton