Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Răzvan Fodor, după ce Irina a plecat la filmările pentru noul sezon Asia Express. Ce s-a întâmplat în aeroport

Reacția lui Răzvan Fodor, după ce Irina a plecat la filmările pentru noul sezon Asia Express. Ce s-a întâmplat în aeroport
8

de Roxana Mirea,

Irina Fodor a plecat în Thailanda, prima țară de pe Drumul Zeilor, din noul sezon al show-ului Asia Express. Răzvan Fodor este trist că va trebui să stea două luni de zile fără soția lui. Acesta a mărturisit cât de grea este despărțirea. Iată ce imagini a publicat din aeroport.  

Răzvan Fodor, înainte ca Irina Fodor să plece la filmările pentru Asia Express 2024 

Un nou sezon Asia Express este pe punctul de a începe la Antena 1, iar alți concurenți curajoși au acceptat provocarea lansată de Antena 1. Printre cei care și-au pregătit bagajele se află și Irina Fodor, prezentatoarea show-ului. Răzvan Fodor suferă enorm de mult că trebuie să stea despărțit de soția lui timp de două luni. 

Mă uit la Power Couple, văd cum Natanticu o înșală pe Lizi și mă gândesc, totuși, că nu este o întâmplare. Power Couple-ul e aici, în fața voastră pentru că în cinci ore, șase ore, îmi pleacă franțuzoaica, băi, iarăși, pentru două luni, în Thailanda. Sunt în ziua cârtiței. Nu am văzut așa ceva. De patru ani de zile, tot așa o țin. Trei ani…”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram, aseară. 

Da, dar cu ce dor mă întorc, iubirea mea, la tine… Cu câtă iubire vin de acolo!” i-a spus Irina Fodor. 

„Două luni, băi… Dar mă rog, viața e frumoasă și merită trăită. Vă pupă Fodor. Ne vedem mâine-dimineață”, a adăugat Răzvan Fodor.  

Răzvan Fodor, înainte ca Irina Fodor să plece la filmările pentru Asia Express 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Răzvan Fodor a condus-o pe Irina la aeroport 

Apoi, Răzvan Fodor a condus-o pe soția lui la aeroport. Acesta a publicat două imagini cu Irina Fodor, menționând că „proba despărțirii” i se pare cea mai grea. 

„… proba asta de la @americaexpressromania nu mi-a plăcut niciodată. #amaraciunemare”, a scris actorul pe Instagram.  

„O iubesc pe fata asta de nu mai pot!”, a mai scris Răzvan.  

Răzvan Fodor, înainte ca Irina Fodor să plece la filmările pentru Asia Express 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Înainte de a pleca la filmările pentru noul sezon Asia Express, Irina Fodor a transmis și ea un mesaj.  

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! 

Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a fost mesajul Irinei Fodor. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton