; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Fodor   ChefiLaCutite

Reacția lui Cătălin Măruță, după ce Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol la „Chefi la cuțite”

06 May 2021

Irina Fodor este noua prezentatoare a show-ului culinar „Chefi la cuțite' , de la Antena 1, după ce Gina Pistol s-a retras de la cârma emisiunii pentru a putea intra în concediu de maternitate. 

La scurt timp după anunțul făcut, soțul Irinei, actorul Răzvan Fodor, a postat un filmuleț în mediul online alături de care a scris mesajul: „Mândru de ea!! #me#proud#tvshow#mygirl'. 

Postarea respectică a atras o serie de comentarii venite și din partea vedetelor de la postul concurent, Pro Tv, acolo unde Irina Fodor a lucrat în ultimii ani.  Printre primii care au reacționat au fost Cătălin Măruță, Cabral cât și Andreea Esca: 

.„Să ai succes!', i-a scris prezentatorul emisiunii „La Măruță': De asemenea, și Cabral i-a scris: „O să fii perfecțiune'.

Gina Pistol nu a mai putut continua filmările pentru sezonul 9 al emisiunii de la Antena 1, din cauză că aceasta se afla în ultimul trimestru de sarcină. 

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știți foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.', a spus Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare