Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Cabral după ce emisiunea sa, „Săriți de pe fix”, a fost scoasă din grilă: „Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor”

Reacția lui Cabral după ce emisiunea sa, „Săriți de pe fix”, a fost scoasă din grilă: „Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor”
23

de Cristina Țapu,

Cabral Ibacka, în vârstă de 46 de ani, a reușit să se impună ca un prezentator de televiziune de succes. De curând, emisiunea „Săriți de pe fix” a fost scoasă din grila Pro TV, însă prezentatorul nu este dezamăgit și are planuri clare pentru viitor.

Reacția lui Cabral după ce emisiunea „Săriți de pe fix” a fost scoasă din grila Pro TV

În prezent, gazda emisiunii „Ce spun românii” se bucură de progresul său în lumea televiziunii și nu este foarte deranjat de faptul că cealaltă emisiune pe care o prezenta a fost scoasă momentan din grila celor de la PRO TV.

Cu un umor aparte, Cabral a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor și să devină unul dintre preferații lor. Cu toate acestea, a trebuit să facă față unei realități pe care, probabil, nu și-ar fi dorit să o trăiască atunci când emisiunea sa, „Săriți de pe fix!”, a fost retrasă din grilă.

CabralIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Însă, Cabral își păstrează optimismul, în ciuda faptului că nu știe dacă emisiunea va reveni pe micul ecran sau a fost eliminată definitv din grila celor de la Pro Tv.

„Nu putem să atacăm pe toate părțile. Mă dai afară pe geam, intru pe ușă, intru pe ușă, mă dai afară pe geam, nu merge. Cumva, „Săriți de pe fix!’ e în pauză, dacă mai intră în grilă.

Nu, eu sunt sincer. Iar acum avem „Ce spun românii?’, nici nu știu câte ediții sunt filmate, că sunt filmate acum ceva vreme. Este prima lor difuzare… M-am bucurat și eu de reacția oamenilor, pentru că din punctul meu de vedere, atunci când muncești și cineva zice «bravo», e un motiv de bucurie nu că ai încasat niște bani, ci că ai pus niște suflet, iar sufletul ăla s-a văzut.”,  a dezvăluit Cabral, conform celor de la Cancan.

Ce planuri are Cabral după ce se va retrage din televiziune

Cabral conștientizează că va veni o zi în care va fi nevoit să pună punct carierei sale de prezentator TV, dar nu se descurajează și deja are câteva idei care îi vor aduce venit atunci când nu va mai fi pe micile ecrane. În plus, el nu exclude posibilitatea de a deveni producător de emisiuni.

„Da, mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor. Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor. Cumva, eu cred că sunt un om foarte normal, cu o meserie extraordinară, dar asta nu înseamnă că trebuie să apar până la 80 de ani, să scârțâi tot, vai steaua mea. Pot trece în spatele camerei, pot face producție.”, a completat acesta, conform sursei menționate anterior.

Cabral Ibacka, declarații despre căsătoria cu Andreea, după 15 ani de relație

Cabral și Andreea formează un cuplu de 15 ani și sunt căsătoriți de 12. Împreună au doi copii minunați, iar de-a lungul timpului au găsit modalitatea prin care să facă față oricărei provocări. Într-un interviu recent, Cabral a vorbit despre relația sa și despre motivul pentru care aceasta nu ar trebui să servească drept model nimănui.

Cabral-si-Andreea-Ibacka-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 23

Din exterior, orice legătura pare ideală, însă realitate este complet diferită. Fiecare relație presupune compromisuri, discuții neplăcute și momente mai puțin fericite, însă totul se încheie în mod fericit dacă partenerii știu să comunice.

„Nu suntem un exemplu. Și n-ar trebui să fim. Pentru nimeni. Suntem doi oameni care fac greșeli, dar care încă găsesc resurse să repare greșelile. Poate de-afară am putea părea, pentru câțiva, din când în când, perfecți. Ei bine, suntem departe de așa ceva. În 15 ani am învățat cum să facem treburile așa cum ar trebui. Și tot greșit ne ies, deseori. Deci… nu te lua după noi, nu e pont”,  a declarat Cabral Ibacka, conform revistei Viva!

Sursă foto: Pro TV – Instagram Cabral Ibacka

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton