Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția Lidiei Buble, după valul de critici din mediul online. „În curând o să fiți rare”

Reacția Lidiei Buble, după valul de critici din mediul online. „În curând o să fiți rare”
5

de Andra Stana,

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Recent, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre criticile care i se aduc mereu, mai ales în mediul online.

Lidia Buble, care a lansat recent melodia „Ești frumoasă”, a explicat cum percepe criticile de care se lovește aproape zilnic. Ce spune artista în vârstă de 29 de ani despre mesajul noii sale piese.

Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine, cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz.”, a declarat Lidia Buble într-un interviu acordat Wowbiz.ro.

„Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă”

Lidia Buble a dezvăluit că nu are de gând să își facă operații estetice. Mai mult, le încurajează pe femei să fie cât mai naturale posibil.

Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri. Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare.

Reacția Lidiei Buble, după valul de critici din mediul online. „În curând o să fiți rare”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate. Mai departe, bineînțeles că încerc să fac sport, să mănânc cât mai sănătos, să mă aranjez de fiecare dată când ies din casă. Asta le încurajez și pe femeile care mă urmăresc, dar să încerc să schimb vreo trăsătură, nu. E foarte bine natural, rămâneți naturale fetelor că așa e cel mai bine.

Din păcate, spun că în ultima perioadă, naturalețea este pe cale de dispariție. Credeți-mă! Păstrați-vă naturale, că în curând o să fiți rare și sunt convinsă 100% că bărbații apreciază mult mai mult o femeie naturală.”, a mărturisit Lidia Buble pentru sursa citată.

Lidia Buble, criticată pentru modul în care arată

Acum ceva timp, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, cântăreața a dezvăluit că a suferit mult în copilărie. În perioada cât a fost la școală, Lidia era o elevă care făcea multe năzbâtii, dar ea era cea care mereu își apăra frații. Artista a spus ce o afecta cel mai mult în relația cu colegii ei.

La Kanal D, ea a povestit că nu și-a făcut niciodată probleme pentru felul în care arată. Tatăl ei a învățat-o, de mică, să se iubească așa cum este. Lidia Buble a mărturisit că a primit multe jigniri pentru felul în care arată nasul ei. În tot acest timp, fosta iubită a lui Răzvan Simion nu și-a dorit niciodată să se opereze.

Eu am mai spus asta și am tot repetat, eu am aflat că am nasul mare atunci când am intrat în industria muzicală și nu înțelegeam la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză eram jignită pe tema asta. Mi-a dat Dumnezeu puterea să trec peste și că l-am avut alături pe tatăl meu care mereu a știut cum să ne crească și să ne sfătuiască: «Tati, sunteți frumoase așa cum v-a lăsat Dumnezeu». Eu niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare sau să-mi doresc să schimb ceva la mine, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe cei din jurul meu, dacă pe mine nu mă deranjează.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton