Homepage  / Vedete străine

Reacția uimitoare a lui Kristen Stewart când i s-a spus că Harry și Meghan Markle locuiesc în California

Reacția uimitoare a lui Kristen Stewart când i s-a spus că Harry și Meghan Markle locuiesc în California
9

de Roxana Mirea,

Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa Diana în filmul „Spencer”. Cu toate că s-a documentat despre viața regretatei prințese pentru rolul ei, actrița nu este la curent cu evenimentele din viața familiei regale din zilele noastre. Care a fost reacția lui Kristen Stewart când a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles.

Reacția lui Kristen Stewart când i s-a spus că Harry și Meghan locuiesc în California

Kristen Stewart a uimit cu reacția ei după ce a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în California. Într-un interviu pentru Vanity Fair din 17 februarie, actrița a explicat că nu știa nimic despre mutarea celor doi, chiar dacă ea însăși locuiește în California.

Este atât de amuzant. Mă întreb unde. Desigur că vreau să știu”, a spus Kristen.

Odată ce i s-a spus că perechea s-a stabilit în Santa Barbara, Kristen a dat din cap în semn de aprobare, remarcând că „are sens” pentru că „este foarte frumos acolo sus”.

Deși poate părea aproape imposibil ca actrița să nu fie la curent cu faptul că Ducii de Sussex au părăsit Marea Britanie, actrița din „Twilight” a mărturisit că a vizionat doar fragmente din faimosul interviu din 2021 cu Meghan, Harry și Oprah Winfrey, care a fost filmat în California. Ea a spus că se simțea foarte aproape de rolul ei din „Spencer” la acea vreme.

Nici nu pot să descriu cât de personal era totul pentru mine în acel moment”, a spus actrița.

London BFI – Spencer PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kristen Stewart s-a pregătit intens pentru rolul din „Spencer”

În timpul pregătirii ei intense pentru a o întruchipa pe deplin pe Prințesa Diana, Kristen Stewart și-a dorit să devină una cu personajul și a muncit din greu pentru a semăna cât mai mult cu mama Prințul Harry și a Prințului William.

Rolul Prințesei Diana i-a adus lui Kristen Stewart un val de laude. Pentru rolul ei din „Spencer”, Kristen a primit prima ei nominalizare la un Oscar la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal, o nominalizare la Critics’ Choice Movie Award pentru cea mai bună actriță și o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare la categoria Dramă.

Povestea prințesei Diana este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată. Iar eu nu vreau doar să o interpretez pe Diana, ci să o cunosc cu adevărat. Și nu am mai fost de mult timp atât de încântată de un rol cum am fost de acesta”, a spus Kristen Stewart, la un moment dat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton