Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Iuliei Albu după ce a aflat că fostul ei soț, Mihai Albu, suferă de cancer. Mesajul emoționant al vedetei: „Există doar eroi”

Reacția Iuliei Albu după ce a aflat că fostul ei soț, Mihai Albu, suferă de cancer. Mesajul emoționant al vedetei: „Există doar eroi”
13

de Cristina Țapu,

Iulia Albu a primit o veste cutremurătoare din partea fiicei sale: fostul ei soț, Mihai Albu, se luptă cu o afecțiune gravă, fiind diagnosticat cu cancer la prostată. Recent, a trecut și printr-o intervenție chirurgicală, iar atât Iulia Albu cât și fiica sa, Mikaela, au fost profund afectate de această veste. Iată detaliile!

Reacția Iuliei Albu după ce a aflat că fostul soț a fost diagnosticat cu cancer

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostat și supus unei intervenții chirurgicale complicate. Creatorul de pantofi se află în proces de recuperare, însă lupta contra bolii este abia la început. Fosta sa soție, Iulia Albu i-a telefonat și l-a asigurat că îi este aproape în aceste momente atât de dificile.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a declarat Iulia Albu, conform Cancan.

cine-este-iubita-lui-mihai-albu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În plus, Iulia Albu a scris și în mediul online un mesaj prin care și-a exprimat sprijinul față de fostul ei partener de viață.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a fost mesajul vedetei.

Iulia Albu și Mihai au divorțat în anul 2013

În perioada anterioară întâlnirii cu creatorul de pantofi, Iulia Albu era o tânără studentă la Drept și nu își putea închipui schimbările majore ce aveau să apară în viața sa. În 2004, Iulia și Mihai Albu s-au căsătorit, iar în acest fel, Iulia a renunțat la numele său de familie.

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Înainte de căsătorie, Iulia era cunoscută sub numele de Iulia Voichița. După semnarea actelor necesare, ea a preluat numele soțului, devenind astfel Iulia Albu. Cuplul a rămas căsătorit până în 2013, dar chiar și după divorț, creatoarea de modă a decis să păstreze numele care a consacrat-o și a adus-o în atenția opiniei publice.

Iulia și Mihai Albu au fost parteneri de viață timp de opt ani, având împreună o fiică în vârstă de 14 ani. După separare, Mikaela a rămas în grija criticului de modă, Iulia Albu.

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – Mihai Albu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton