Homepage  / Televiziune

Ispita Anamaria, mesaj surprinzător pentru Claudiu după ce el și Simona au părăsit „Insula iubirii” 2024. „Am fost sinceră până la capăt”

Ispita Anamaria, mesaj surprinzător pentru Claudiu după ce el și Simona au părăsit „Insula iubirii” 2024. „Am fost sinceră până la capăt”
8

de Cristina Țapu,

Claudiu și Simona au părăsit mai devreme „Insula Iubirii”. Cuplul s-a despărțit în timpul bonfire-ului final, însă cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor, odată reveniți în România. Iată cum a reacționat ispita Anamaria după vestea împăcării celor doi!

Mesajul ispitei Anamaria după difuzarea bonfire-ului final al lui Claudiu și al Simonei

Simona și Claudiu au părăsit „Insula Iubirii”, sezonul 8, cu doar câteva zile înainte de Marea Finală. Cei doi și-au încheiat testul, iar Simona a mărturisit că nu mai putea aștepta să îl confrunte pe Claudiu. La bonfire-ul final, Simona i-a spus tot ce avea pe suflet, însă Claudiu a reușit să obțină iertarea ei într-un timp scurt. Astfel, la șase luni după terminarea filmărilor, Simona și Claudiu s-au împăcat și sunt din nou împreună.

Ispita Anamaria a încercat cu mult tact să-l demascheze pe băiatul față de care a mărturisit că a început să dezvolte sentimente pe Insulă. Deși el a continuat să o caute și după ce s-au întors acasă, ei nu mai păstrează legătura acum.

După difuzarea bonfire-ului, ispita Anamaria a dorit să clarifice totul în mediul online. Ea a declarat că a fost sinceră de la început până la sfârșit, iar scopul ei principal a fost să o ajute pe Simona, nu să-l cucerească pe Claudiu.

ispita 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anamaria a transmis și un mesaj lui Claudiu prin intermediul unei postări pe Instagram, mulțumindu-i pentru că a tratat-o întotdeauna cu respect și nu a făcut gesturi nepotrivite față de ea.

„Si asta a fost sezonul 8 pentru mine.

Am intrat in emisiune cu un vibe foarte bun, foarte bine eu cu mine, cu zambetul pe buze si dornica sa vad ce urma sa ne pregateasca insula.

Am avut parte de trairi de tot felul, emotii intense pe care le-am retrait urmarind de acasa fiecare episod. Sunt recunoascatoare ca am fost 100% eu si asta s-a vazut (ochii nu mint niciodata).

Am fost sincera pana la capat. Ma bucur ca prin felul meu de a fi am reusit sa fac parte dintr-o poveste draguta(cum ati numit-o si voi) si sper din suflet ca Simona si Claudiu au invatat ceva din aceasta experienta! Lui nu am ce sa ii reprosez, din contra sa ii multumesc ca in toata nebunia si testul lui, nu m-a pus intr-o ipostaza proasta si ne-am respectat unul pe celalalt. Imaginile au vorbit de la sine.

Asa cum am declarat mi-a placut Claudiu, am putut sa fiu eu in preajma lui, dar nici o clipa nu am uitat care este scopul meu acolo, la urma urmei am intrat in rolul de ispita. Sa fii ispita, dincolo de toate inseamna sa fii om si Da si o ispita poate sa aiba sentimente si trairi!. Sunt multe de spus,dar acum emotiile ma coplesesc si ma rezum momentan la a va multumi din inima pentru toate mesajele frumoase! Ma inclin in fata voastra”, a fost mesajul pe care Anamaria l-a scris pe contul personal de Instagram.

Claudiu și Simona s-au împăcat, deși au plecat despărțiți din Thailanda

Claudiu și Simona au părăsit Insula iubirii, miercuri, 21 august 2024. Radu Vâlcan i-a chemat la ultimul bonfire, iar Simon i-a reproșat lui Claudiu idila pe care a avut-o cu ispita Anamaria în vila băieților. Printre lacrimi, Claudiu a încercat să o convingă pe Simona că o iubește cu adevărat și că el doar s-a testat cu Anamaria. Simona a rămas fermă pe poziții și i-a spus lui Radu Vâlcan că pleacă singură de pe Insulă. Cu toate acestea, Claudiu a reușit să o convingă pe Simona să-i mai acorde o nouă șansă, iar la șase luni de la încheierea filmărilor se pare că Simona și Claudi formează din nou un cuplu, așa cum au declarat în clipul video de follow-up.

Suntem împreună. De pe insulă, am plecat separați, doar că ne-am împăcat imediat când am ajuns la hotel. Bine, nu pot să zic chiar împăcat”, a spus Simona, iar Claudiu a completat-o imediat: „M-a folosit așa și după a avut nevoie de câteva zile.” 

„Faptele lui mi-au demonstrat că într-adevăr își dorește relația asta și că mă dorește în viața lui. După terminarea emisiunii, Claudiu a devenit mult mai atent la nevoile mele”, a declarat Simona.  

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton