Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, reacție dură după ce iubita lui Reghecampf a născut din nou: „Să nu-i părăsească și pe aceștia!”

Anamaria Prodan, reacție dură după ce iubita lui Reghecampf a născut din nou: „Să nu-i părăsească și pe aceștia!”
9

de Redactia Tvmania,

O nouă rază de lumină a sosit în familia lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, deoarece partenera antrenorului a adus pe lume al doilea copil al cuplului. Anamaria Prodan și-a exprimat sentimentele după ce a aflat vestea că fostul său soț a devenit din nou tată.

Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil al cuplului Caciuc-Reghecampf

Prin intermediul contului său de Instagram, Corina Caciuc, în vârstă de 32 de ani, a adus o veste minunată, anunțând că a adus pe lume cel de-al doilea copil și a împărtășit prima fotografie cu bebelușul proaspăt născut direct din sala de nașteri.

Corina Caciuc, cunoscută pentru discreția sa în privința vieții personale, a ales să-și păstreze în mare măsură sarcina în umbra reflectoarelor. Bruneta nu a expus burtica de gravidă pe platformele de socializare și a preferat să nu discute prea mult despre acest subiect.

Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil al cuplului Caciuc-Reghecampf

Cuplul nu a făcut public sexul celui de-al doilea copil, dar câteva luni în urmă, Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu un tort umplut cu cremă albastră, sugerând astfel că vor avea un băiețel.

Cum a reacționat Anamaria Prodan la vestea venirii pe lume a noului fiu al lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a spus adio căsniciei cu Anamaria Prodan pentru a îmbrățișa o nouă etapă alături de Corina Caciuc, o parteneră cu mult mai tânără decât impresara. Divorțul a fost însoțit de controversă și potrivit declarațiilor făcute de Anamaria, acesta s-a distanțat de fiul pe care îl au împreună, Bebeto.

Anamaria Prodan a fost contactată de către Actualitate.net și întrebată despre Laurențiu Reghecampf. Concret , i s-a cerut părerea despre faptul că fostul ei soț a devenit tată pentru a doua oară alături de noua iubită, Corina Caciuc.

#eusuntanamariaprodan si el este unicul @ronaldgavril #happyness #love #family #strongwomen #powerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup”, a declarat Anamaria Prodan, conform site-ului menționat în rândurile de mai sus.

Anamaria Prodan iubește din nou după divorțul de Laurențiu

Anamaria Prodan este una dintre cele mai faimoase personalități din showbiz-ul românesc și, în același timp, una dintre cele mai de succes femei din țara noastră. Chiar dacă despărțirea de tatăl fiului ei i-a provocat multă suferință, acum impresara are toate motivele să fie fericită, deoarece Ronald Gavril a apărut în viața ei și o tratează precum o prințesă.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul român a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale, cu firma lui Mayweather.

Sursă foto: Instagram Corina Caciuc – Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton