Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Reacția Anamariei Prodan când a fost întrebată despre un vechi scandal în care a fost implicată: „Mă dau cu capul de masă”

Reacția Anamariei Prodan când a fost întrebată despre un vechi scandal în care a fost implicată: „Mă dau cu capul de masă”

de Andra Stana,

Într-un podcast realizat de Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a răspuns întrebărilor venite din partea publicului. Printre subiectivele atinse s-a numărat, desigur, și divorțul de Laurențiu Reghecampf, precum și întâmplarea ce l-a avut în prim-plan pe Dan Alexa.

Anamaria Prodan, invitată de Codin Maticiuc în podcastul „La mijloc”

Anamaria Prodan a fost invitata „La mijloc”, un podcast amplu organizat de Codin Maticiuc. La discuție au participat Cosmin Natanticu și avocatul impresarei.

The Comeback! Anamaria Prodan a revenit LA MIJLOC pentru a răspunde întrebărilor voastre. V-am încurajat să lăsați în comentarii la primul episod tot ce vreți să aflați de la ea, iar noi am selectat cele mai acide întrebări și acum iată-ne aici. Ana s-a pregătit să dea replica indiferent de subiect, așa că nu ratați acest episod special dacă sunteți curioși să auziți ce a răspuns.”, a scris Codin Maticiuc în descrierea de pe Youtube a podcastului său.

Anamaria Prodan a fost surprinsă în 2019 cum îi dădea un pumn antrenorului Dan Alexa, iar de la acest gest s-a iscat o întreagă controversă. Unii au pus acest lucru pe seama geloziei, speculând că între cei doi ar fi fost o relație amoroasă, scrie click.ro.

Astăzi, la 3 ani de la incident, Anamaria a fost întrebată din nou despre acel incident. Totul, în perioada în care divorțul său de Reghecampf este în plină desfășurare. Sursa citată scrie că mai multă lume susține că celebra impresară l-ar fi înșelat pe Reghe cu Alexa. 

Dacă-mi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă”, a început Anamaria Prodan șirul declarațiilor, atunci când a auzit pentru prima oară întrebarea pusă în podcastul „La mijloc”.

Cum explică Anamaria Prodan incidentul cu Dan Alexa: „Eu sunt o fire vulcanică”

Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi, voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă. (..) Eu sunt o fire vulcanică.

Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu”, a declarat Prodan.

Anamaria Prodan, despre presupusa sa relație cu Dan Alexa

De asemenea, Anamaria Prodan a explicat că în cazul situației cu Dan Alexa, un alt antrenor pe care ea îl avea pe listă și nu i-a oferit la un moment dat o oportunitate, Ionel Ganea, ar fi creat zvonurile potrivit cărora întrea ea și Alexa ar fi fost o relație de natură amoroasă.

Click.ro precizează Acest lucru deoarece Prodan l-a propus atunci pe Alexa pentru un post de anternor, și nu pe Ganea, ea fiindu-le impresar amândurora.

Anamaria neagă și acum acuzațiile și susține că ulterior și soțul ei a profitat de zvonurile care s-au creat în jurul unei posibile relații a impresarei cu Dan Alexa, ca să ascundă propria infidelitate. 

Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea….Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă.”, a explicat Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton