; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

RBD. Punct si de la capat

01 September 2008

Trupa mexicana, care va canta la Bucuresti pe 6 septembrie, a schimbat vietile multor adolescenti, de aceea vestea ca cei 6 “rebeli” se despart in 2009 a cazut ca o bomba asupra fanilor din intreaga lume.

Pe 14 august, un comunicat postat pe site-ul oficial al trupei anunta ca Maite, Poncho, Christian, Anahí, Dulce María si Christopher se despart. Vestea a facut inconjurul lumii, iar fanii au inceput sa se isterizeze pe forumuri. Imediat au inceput sa circule si motivele care ar fi dus la destramarea trupei-fenomen din Mexic. Ca biletele la concerte si discurile nu se mai vand atat de bine ca inainte si ca totul ar fi doar o strategie de marketing pentru a atrage si mai mult atentia fanilor si a presei. Altii spun ca cei sase cantareti sunt victimele Televisei si ale celor care manageriaza grupul.

In cele din urma, producatorul RBD, Pedro Damian, a transmis fanilor o scrisoare de lamurire in care afirma: “Vreau sa specific clar ca nu am fost eu, nici o alta persoana care a luat aceasta decizie, a fost o hotarare comuna cu care fiecare dintre noi a fost de acord. Nu exista vinovati, nu ar trebui sa ii cautati, este o schimbare, o transformare, un proces de crestere.”

Fanii ii vor impreuna
Cea mai afectata de aceasta despartire a fost Anahi, care i-a rugat pe fanii din toata lumea sa protesteze in data de 23 august contra deciziei luate. Dandu-si seama ca astfel s-ar putea intampla diverse accidente (dar, se pare, si la indemnul reprezentantilor Televisa), cantareata a revenit asupra declaratiilor, spunand ca aceste proteste nu ar trebui sa aiba loc. Admiratorii infocati nu au tinut insa cont de sfaturile cantaretei si au iesit oricum in strada. Inarmati cu pancarte, ei au cantat, au recitat si au strigat “NU” destramarii RBD. Manifestari de acest gen au avut loc in Chile, Peru, Puerto Rico, Sao Paolo, Mexic si Spania. O actiune de acest gen va avea loc si la noi in tara chiar in ziua concertului, pe 6 septembrie. Astfel, incepand cu ora 12.00, fanii RBD sunt asteptati la Bucuresti, in fata Salii Polivalente, imbracati in alb. Ei spera astfel ca ii vor indupleca pe Maite, Poncho, Christian, Anahí, Dulce María si Christopher sa revina auspra deciziei luate. Totusi, trebuie sa recunoastem ca despartirea nu va fi una brusca si multe lucruri se pot schimba intre timp. Pana la sfarsitul anului, RBD urmeaza sa mai lanseze un material cu 15 hituri de pe toate albumele, iar la inceputul lui 2009 vor incepe filmarile la un film despre povestea trupei, “rebelii” mai avand in plan si un nou album de studio.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare