Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Nu vor fi Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii pentru nuntă. Nu vor fi Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
18

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc să își unească destinele, după trei ani de relație. De la ideea inițială de a organiza un eveniment restrâns, cuplul îndrăgostit a extins lista invitaților, astfel că nunta lor promite să fie una mai fastuoasă decât planificaseră inițial. Spre surprinderea tuturor, nu Dani Oțil le va fi naș celor doi îndrăgostiți!

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au ales nașii

Răzvan Simion, primele detalii despre nunta sa cu Daliana RăducanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18


La începutul lui 2023, Răzvan Simion și-a cerut iubita, pe Daliana Răducan, în căsătorie. Gestul a fost însoțit de un inel impresionant cu diamante, iar răspunsul ei a fost un entuziast „DA”

În prezent, cei doi tineri îndrăgostiți sunt implicați în pregătirile pentru nunta lor, începând cu întocmirea listei de invitați, care crește pe zi ce trece, și terminând cu cele mai mici detalii. În mod cert, totul trebuie să fie perfect pentru ziua cea mare.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici.

Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult”, a declarat Răzvan Simion, conform celor de la Xtra Night Show, citați de către Avantaje.

Dani Oțil nu va fi nașul de cununie al colegului și prietenului Răzvan Simion

Răzvan și Daliana și-au ales deja nașii, iar spre surprinderea fanilor, aceștia nu vor fi Dani Oțil și soția acestuia, modelul Gabriela Prisăcariu. Conform lui Răzvan, viitorii nași nu fac parte din lumea mondenă.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult îl pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a completat Răzvan Simion, potrivit sursei menționate anterior.

Daliana se înțelege de minune cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion


Cuplul pare să trăiască o perioadă foarte fericită împreună, explorând diverse destinații de poveste în ultima vreme. Deschiși și sinceri despre relația lor, Răzvan Simion și Daliana Răducan nu mai ascund publicului faptul că sunt împreună, deși își păstrează povestea de dragoste departe de privirile curioșilor.

Copiii prezentatorului de la Antena 1 au avut ocazia să o cunoască pe iubita tatălui lor, iar relația dintre ei pare să fie armonioasă. Iana, fiica lui Răzvan Simion, este văzută frecvent în compania Dalianei Răducan și a tatălui său.

Sursă foto: Instagram Răzvan Simion

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton