; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan Spiridon caută dive adevărate

02 October 2010

După o absenţă de 3 ani de pe micul ecran, Răzvan Spiridon revine pe sticlă în calitate de gazdă a show-ului Next Diva' de la Euforia. Ce l-a atras la acest proiect, aflaţi mai jos.

.

Răzvan (care acum trei ani a fost gazda emisiunii Săptămâna nebună' de la Prima) consideră relaxantă' revenirea sa la TV cu show-ul Next Diva' de la Euforia.

Nu mai văd asta ca şi o meserie în sine, ci ca şi un hobby pur. Nu am ales eu proiectul, ci proiectul m-a găsit' pe mine. Am ales să mă implic datorită echipei de producţie coordonată de Ioana Moldovan. Sunt foşti colegi de-ai mei, iar entuziasmul şi profesionalismul lor m-au convins încă din primele secunde că am de-a face cu un proiect serios', ne-a explicat el.

La Next Diva', 15 fete vor încerca să pună mâna pe premiul cel mare: un post de prezentatoare al unui viitor show la Euforia. În acest sens, ele vor fi supuse probelor de dicţie, dans, canto, postură, perspicacitate, cultură generală şi arta improvizaţiei. În timpul săptămânii, concurentele vor participa la pregătiri cu specialişti în diferite domenii, iar reportajele vor fi de tip reality-show. În galele săptămânale, prezentate de mine, cele 15 candidate se vor confrunta pe scenă, în faţa publicului', ne-a spus prezentatorul în vârstă de 40 de ani.

.

Familia e pe primul loc

Acesta este încrezător în noul său proiect şi spune că va încerca să găsească o vedetă de calitate. Showbiz-ul românesc nu este saturat de dive, ci de dive'. Vom avea grijă, prin acest show, să adăugăm showbiz-ului încă o vedetă, fără ghilimele', ne-a zis el.

Totuşi, chiar dacă lucrează atât în presa scrisă (este de trei ani redactor-şef la revista Mens Health'), cât şi în televiziune, Răzvan crede că meseria de tată este cea care îi ocupă cel mai mult timp (el are împreună cu Andreea Liptak două fetiţe, Maia, de 6 ani, şi Sara, de 2 ani). Familia îmi ocupă 100% timpul, inima şi mintea, de aceea mi-am făcut o carieră din a fi tată şi soţ. Mi-am găsit, în sfârşit, menirea', ne-a mărturisit el.

.

CV Răzvan Spiridon

Turul televiziunilor

.

  • 2006 – 2007 Prima – Prezentatorul emisiunii Săptămâna Nebună'
  • 2004 – 2005 Telesport – Project Manager
  • 2002 – 2004 B1 – Prezentator al ştirilor sportive şi şeful departamentului de sport
  • 1995 – 2002 Pro TV – Editor şi prezentator în cadrul departamentului de sport
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare