Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion și Daliana Răducan, lună de miere în Bali. Sunt cazați într-un hotel de lux și au propriul majordom

Răzvan Simion și Daliana Răducan, lună de miere în Bali. Sunt cazați într-un hotel de lux și au propriul majordom
16

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie anul acesta, iar în prezent se bucură de o vacanță romantică departe de România. Iată ce destinație superbă au ales!

Daliana Răducan și Răzvan Simion, lună de miere luxoasă în Bali

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, iar petrecerea care a avut loc după cununia religioasă a fost una foarte restrânsă, la ea participând doar familia și prietenii apropiați. La mai bine de o lună de la nunta superbă, îndrăgostiții au decis să se bucure de o lună de miere departe de casă, iar destinația pe care a ales-o a fost Bali.

daliana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Hotelul la care s-au cazat este unul de lux, cei doi având propriul majordom, iar prețurile pornesc de la 1.500 de euro pentru o singură noapte de cazare. Daliana Răducan a distribuit deja câteva imagini din luna de miere, iar fanii au apreciat cadrele pe care soția lui Răzvan Simion le-a împărtășit. „Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă.”, a scris Daliana, pe pagina contrului personal de Instagram.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit într-un cadru extrem de discret pe 8 iunie. Ceremonia a avut loc în prezența membrilor familiilor și a prietenilor apropiați. Daliana a purtat o rochie din dantelă, realizată special pentru această ocazie, accesorizată cu bijuterii prețioase și sandale strălucitoare, renunțând la voal. Răzvan a optat pentru un costum negru, completat de o cămașă albă.

Daliana și Răzvan s-au căsătorit pe 8 iunie

Daliana Răducan și Răzvan Simion au devenit oficial soț și soție sâmbătă, 8 iunie. Petrecerea a fost una plină de eleganță, iar invitații s-au delectat cu preparate fine și vinuri alese, într-un decor de poveste. Daliana Răducan a decis să nu arunce buchetul de mireasă, iar prezentatorul a explicat motivul pentru care nu a respectat tradiția.

Daliana Răducan și Răzvan Simion  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat Răzvan Simion , în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de colegul și prietenul Dani Oțil. Așadar, ținând cont că singura femeie necăsătorită care ar fi putut prinde buchetul ar fi fost chiar fiica prezentatorului, mirii au decis să abandoneze tradiția care presupune aruncarea buchetului de mireasă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au optat pentru ținute spectaculoase în ziua cea mare, strălucind într-un decor de nuntă elegant. Sala a fost dominată de diferite nuanțe de alb și flori roșii, iar un hol întreg a fost luminat cu peste 3.000 de lumânări.

Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile. Printre deliciile culinare oferite s-au numărat lup de mare cu piure de țelină, carpaccio de langustine și mușchi de vită cu sos de trufe, toate însoțite de vinuri alese și deserturi rafinate, iar meniul ar fi costat aproximativ 3.000 de lei de persoană!

Sursă foto: Instagram Daliana Răducan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton