; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan Simion   X Factor   zi de nastere (3)

Răzvan Simion, sărbătorit în avans la filmările pentru noul sezon „X Factor”

08 August 2014

Aflat la filmările pentru show-ul „X Factor', care va începe în această toamnă la Antena 1, matinalul Răzvan Simion a avut parte de o surpriză de zile mari. Cum echipa X Factor se pregăteşte pentru o scurtă vacanţă, colegii lui au profitat de ocazie pentru a-l sărbători cum se cuvine aseară, chiar pe platoul de filmare.

[Not a valid template]

Înainte de finalul zilei, Horia Brenciu a cerut echipei să stingă luminile şi a început numărătoarea. 1-2-3 … 34 de mini-torturi de ciocolată au fost aduse pe scenă de către echipa „X Factor', în tot acest timp, toată lumea cântându-i <> haiosului matinal.

Copleşit de emoţii, Răzvan a izbucnit în lacrimi:

„Este pentru prima oară în viaţa mea când atâta lume îmi cântă <>, chiar mi-aţi făcut ziua! M-au năpădit emoţiile', a mărturisit el.

Prezentatorul „Neatza' şi „X Factor' a continuat petrecerea alături de colegi până târziu după miezul nopţii, urmând ca astăzi să sărbătorească alături de familie. Spre seară, Răzvan şi Dani vor porni către Predeal, acolo unde cei doi prezintă un eveniment.

Din toamnă, telespectatorii îi vor putea revedea pe cei doi matinali atât în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani', care va reveni în grilă la începutul lunii septembrie, cât şi la „X Factor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare