Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion, primele detalii despre nunta sa cu Daliana Răducan. „Se lucrează intens”

Răzvan Simion, primele detalii despre nunta sa cu Daliana Răducan. „Se lucrează intens”
9

de Andra Stana,

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de nuntă. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut primele declarații despre ziua căsătoriei sale. De la ce apar disputele cu viitoarea sa soție.

Răzvan Simion se căsătorește cu Daliana Răducan

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a anunțat că se va căsători cu iubita sa, Daliana Răducan. Fanii au fost încântați să afle detalii despre frumosul eveniment din viața vedetei de la Antena 1.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, care formează un cuplu de aproape trei ani, au luat decizia să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Până la marele eveniment, cei doi îndrăgostiți mai au însă de așteptat, pentru că nunta va avea loc abia în 2024.

Răzvan Simion, primele detalii despre nunta sa cu Daliana RăducanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Urmează într-un mod firesc și o nuntă”

Cu toate acestea, Colegul lui Dani Oțil a recunoscut că pregătirile pentru nuntă au luat deja startul. Potrivit Spynews.ro, prezentatorul TV a promis că va da mai multe detalii la momentul potrivit.

Nu cred că mai suntem la vârsta aceea, Romeo și Julieta, să nu știe familia ce și cum, a fost o cerere de căsătorie făcută într-un mod profesionist și ca la carte, cu un shooting înainte, cu oameni care au girat cu prietenia lor și cu business-urile pe care le conduc și urmează într-un mod firesc și o nuntă pe care deja o organizăm și despre care o să vă spunem la momentul potrivit, cu siguranță la anul, nu anul acesta, anul acesta avem multe lucruri în plan, multe și diverse”, a spus Răzvan Simion despre nuntă.

Și a continuat: „La vârsta mea, statornicia e o chestiune care ar trebui să te definească. La anu se întâmplă, te anunțăm, îți dai seama. Nu putem să vă destăinuim aceste aspecte (n.r despre locație), dar se lucrează intens la o nuntă. Depinde cum o să ne iasă calculele. Oamenii nu mai organizează nunți, oamenii fac calcule, e ca un business ăsta.

Răzvan Simion a fost căsătorit până în 2015 cu Diana Simion, cu care are o fată și un băiat. Apoi, a avut o relație cu Lidia Buble. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2020, după o relație de 5 ani.

„Trebuie să am și eu un cuvânt de spus”

În ceea ce privește relația sa cu Daliana Răducan, Răzvan Simion a recunoscut că sunt și neînțelegeri, dar ei reușesc să treacă rapid peste orice problemă.

La noi e o armonie totală, știu că parte utopic și idilic, dar nu avem motive momentan să nu ne înțelegem. Ne mai contrazicem pe teme de arhitectură de interior, aia da, îmi place să-mi dau cu părerea, iar Daliana mă asigură că n-am toate datele problemei, că dacă vezi un plan de electrice făcut de iubita mea atunci nu o să înțelegi absolut nimic, iar eu cu toate astea îmi dau cu părerea, iar atunci acolo poate să fie o dispută, dar o să le rezolvăm, trebuie să am și eu un cuvânt de spus în meseria ei, așa cum și ea are un cuvânt de spus în meseria mea.“

Răzvan Simion, inel cu diamante pentru Daliana Răducan

Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducans-au logodit la începutul anului. Prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, dăruindu-i un inel absolut superb.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a transmis Răzvan Simion la începutul anului.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton