; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Răzvan Simion devine om de știință, în serialul „Phineas şi Ferb”

10 October 2012

Disney Channel difuzează sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 10:00 în premieră episodul Unde-i Perry?' din serialul Phineas şi Ferb. În cadrul acestui episod, Răzvan Simion îşi imprumută vocea unui personaj, un om de ştiinţă, Iggy, fost coleg de facultate de-al tatălui lui Phineas, care conduce un centru de cercetare în Africa, unde întreaga familie petrece vacanţa de vară.

„Am primit cu plăcere propunerea celor de la Disney Channel, îmi doream să am această experienţă de a dubla un personaj de desene animate. A fost chiar interesant, cei mici m-au susţinut, iar indicaţiile regizorului m-au ajutat să intru rapid în pielea personajului. În acest episod îl interpretez pe Iggy, prietenul din facultate al tatălui lui Phineas şi al lui Ferb şi ghidul familiei pe parcursul şederii lor în Africa. Mai multe detalii veţi afla urmărind serialul la Disney Channel.'

În prima parte a episodului special dublu, famila lui Phineas şi a lui Ferb se îndreaptă către Africa, cand Perry primeşte un apel urgent de la Monogram în care îi cere să rămână în urmă. Perry e supărat dar pentru că este chemat la datorie, se hotărăşte să se prefacă bolnav. Phineas e îngrijorat, dar trebuie totusi să plece. Între timp Doof plănuieşte să-l distrugă pe  Agentul P cu un „inator' fals, ca să folosească raza Ultimului-Malefic-Inator al sau pe Monogram şi să preia controlul OWCA. Dar când Carl este atins din greşeală, Agentul P îi vine în ajutor. Însă este împuscat şi dispare lăsându-ne să ne întrebăm 'Unde-i Perry?'.

Cea de-a doua parte a episodului se va difuza la Disney Channel pe 10 noiembrie la ora 11:00.

rzvan-simion-i-mprumut-vocea-unui-personaj-de-animaie

Picture 4 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare