; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan Simion îşi aniversează ziua de naştere în Spania

Răzvan Simion îşi aniversează ziua de naştere în Spania

07 August 2013

Răzvan Simion, cunoscutul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani', emisiune pe care o prezintă la Antena 1, alături de Dani Oțil, ȋși va serba, anul acesta, ziua de naștere, ȋn Spania.

Ziua de 8 august, când va ȋmplini 33 de ani, ȋl va prinde la Barcelona, loc unde a plecat ȋmpreună cu familia și niște prieteni apropiați. După un an extrem de ȋncărcat din punct de vedere profesional, vedeta Antena 1 se află ȋn concediu ȋn peninsula iberică, vacanță pe care a reușit s-o ia ȋntre filmările pentru noul sezon “X Factor”, emisiune care va ȋncepe din toamnă, la Antena 1.

Familist convins, Răzvan este de părere că nu există nimic mai frumos decât să-ți poți petrece cele mai importante momente din viață alături de familie.

„Îmi iubesc profesia, mă număr printre cei mai norocoşi care au reuşit să ţină viaţa profesională şi cea de familie în echilibru, în ultima vreme am fost şi la “X Factor” şi simţeam nevoia timpului petrecut doar cu ai mei. Barcelona este un oraş superb, ne place tuturor, oraşul acesta ne dă puteri, este cosmopolit, fără a fi însă excesiv de aglomerat, şi, mai presus de orice, este o bijuterie arhitectonică', spune vedeta Antenei 1.

A primit deja cadouri!

Aflat de la ȋnceputul săptămânii la Barcelona, Răzvan a fost deja ȋn parcul de distracții de acolo, pentru cea mică și, ȋn același timp, a vizitat și câteva dintre cele mai de seamă obiective turistice din capitala catalană.

Răzvan a primit deja o parte din cadouri. Unul dintre ele este un bilet la un concert Alejandro Sanz.

Seara de 8 august o va petrece pe mare, cu barca, de unde nu va lipsi tortul și nici șampania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare