Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Simion, transformat radical de despărțirile din viața sa. Cea mai grea lecție pe care a învățat-o: „Lumea nu vrea nimic de la tine”

Răzvan Simion, transformat radical de despărțirile din viața sa. Cea mai grea lecție pe care a învățat-o: „Lumea nu vrea nimic de la tine”
16

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion a fost invitat recent la podcastul moderat de către Teo Trandafir. Prezentatorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului, după divorțul de soția sa, Diana și despărțirea de artista Lidia Buble.

Răzvan Simion a trecut prin momente după despărțirea de Diana și Lidia Buble

Prezentatorul TV a recunoscut că a traversat multe experiențe și procese de transformare, dar momentul cel mai dificil pentru el a fost să învețe să spună „nu”.

De când a întâlnit-o pe Daliana Răducan, care urmează să devină soția lui în acest an, Răzvan Simion a suferit o transformare profundă. El a divorțat de Diana Simion în 2015 și a început o relație cu Lidia Buble. După despărțire, Răzvan Simion a traversat o perioadă dificilă, dar benefică pentru dezvoltarea personală.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit Facultatea de Psihologie (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cu trecerea timpului și acumularea de experiențe, Răzvan a constatat că prioritățile și perspectivele sale asupra vieții s-au modificat. Dacă în tinerețe era afectat de părerea altora și influențat de ea, acum acordă mai puțină importanță acestui aspect. În plus, el a învățat să nu mai dedice timp și energie lucrurilor și persoanelor care nu ai aduc nimic pozitiv, la schimb.

„La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine. La 40 nu te mai interesează ce vorbește lumea despre tine. La 60 îți dai seama că nimeni n-a vorbit de tine vreodată. Bă, dar n-au avut treaba ta. Bă, eu ți-o zic pe aia dreaptă. Băi, dar te-am întrebat? Negrii ți-s ochii. Lasă-mă. Mama mea are o vorbă: «Mai răruț, că-i mai drăguț».

Câteodată ziceam: «Măi, dar unde sunt mesele alea mari, cu mulți prieteni?». Măi, o să vezi că pe măsură ce îmbătrânești, e mai bine așa. Și, într-adevăr, e mai bine așa. Lumea nu vrea nimic de la tine de-adevăratelea”, a povestit Răzvan Simion, în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir.

Răzvan Simion se va căsători cu Daliana Răducan vara aceasta

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt gata de nuntă. Marele eveniment va avea loc în această vară, iar iubita prezentatorului TV de la Antena 1 a spus în ce stadiu se află cu pregătirile. Răzvan Simion nu este la primul eveniment de acest gen.

Daliana Răducan și Răzvan Simion  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

El a fost căsătorit cu Diana, mama copiilor lui. Apoi, a avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble. După despărțire, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îndrăgostit până peste cap de Daliana Răducan și iată că este gata să îmbrace din nou costumul de ginere.

Răzvan și Daliana și-au ales deja nașii, iar spre surprinderea fanilor, aceștia nu vor fi Dani Oțil și soția acestuia, modelul Gabriela Prisăcariu. Conform lui Răzvan, viitorii nași nu fac parte din lumea mondenă.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult îl pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, declara prezentatorul.

Sursă foto: Instagram Răzvan Simion – Daliana Răducan – Diana Simion

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton