; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan şi Dani vor să-i ia banii lui Negru

10 May 2011

Matinalii care înveselesc dimineţile românilor de mai bine de 3 ani au decis că este momentul să îşi testeze abilităţile şi îndemanarea într-un mod inedit. Răzvan şi Dani vin pe platoul de la „Câştigi în 60 de secunde' convinşi că pot să-i smulgă lui Negru premiul cel mare, în valoare de 50.000 de lei. Cum s-au descurcat cei doi vedeţi marţi, 10 mai, la Antena 1, de la 20.20.

Prima probă le-a dat bătăi de cap la propriu. „Unde ţi-e capul?' presupunea plasarea  pe cap a  unui abajur, folosindu-se doar de o undiţă şi, pe deasupra, fiind şi legati la ochi. Distracţia a continuat cu „Oul şi becul', probă cu care cei doi prezentatori s-au amuzat copios în propriul studio, încă înainte de lansarea show-ului.

Cei doi reşiţeni şi-au testat îndemânarea şi ca „Ninja', fiind nevoiţi să înfigă o carte de joc într-un pepene, şi nici „Tom Degeţel' nu le-a fost prea la îndemânã: au trebuit să rotească 5 monede pe o tablă de lemn, folosind un singur deget pentru a le opri pe marginea lor, în poziţie verticalã.

Deşi s-au antrenat intens, au fost şi ezitari… Din cauza cui s-a întâmplat acest lucru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări marţi, 10 mai, de la 20:20, iar tot atunci vor afla şi cât de mult s-au apropiat simpaticii reşiţeni de marele premiu pus la bãtaie de echipa lui Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare