; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K6684

FOTO: Răzvan și Dani și Cheeky Girls, vedetele săptămânii la „Poftiți pe la noi!”

25 May 2015

Matinalii Răzvan și Dani fac echipă cu gemenele Cheeky Girls în cea de-a treia ediție din acest sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!', difuzată astăzi și mâine de Antena 1 începând cu ora 20.30.

Cei patru ajung în Breaza, în sânul unei familii frumoase, cu 17 copii, pentru care vor face tot posibilul să le schimbe viața în bine. Cât timp ei vor munci și vor convinge mulți oameni din comunitate să îi ajute cu bani sau produse alimentare, Mihai Petre va fi din nou responsabil cu organizarea unui spectacol caritabil.

Răzvan și Dani trebuie, printre altele, să rânească într-o fermă de văcuțe, și, deși își acoperă nasul cu o batistă, lui Răzvan i se face rău. „La fermă a fost ceva odios', declară el. Oricum, lui Răzvan i se pare greu oriunde e loc de muncă fizică, așa că va pune la cale soluții care mai de care mai ingenioase pentru a delega sarcinile trasate de nea Mărin.

Spre deosebire de el, gemenele de la Cheeky Girls nu vor ieși din cuvântul gazdei emisiunii și vor munci pe rupte și… pe tocuri. Surorile Monica și Gabriela nu se vor dezlipi de încălțămintea cu toc nici atunci când vor lucra în grădină, nici când vor căra lucruri foarte grele și nici când vor mâna o turmă de oi.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare