; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan şi Dani se mută la Mamaia

01 July 2010

Din 5 iulie, echipa matinalul de la Antena 1 se mută pe plaja din Mamaia. Neatza cu Răzvan şi Dani' şi-a propus să ofere telespectatorilor Antena 1 o săptămână de relaxare pe litoralul românesc.

Aşadar, Răzvan şi Dani, înlocuit la matinal de Mihaela Rădulescu pe perioada Redbull Romaniacs, vă aşteaptă în Mamaia cu dimineţi pline de energie. Toţi cei care sunt reţinuţi la domiciliu de problemele cotidiene au şansa de a se bucura de soare şi mare alături de echipa matinalului de la Antena 1.

Surprizele vor fi în continuare un element cheie al emisiunii cu atât mai mult cu cât noua locaţie oferă posibilitatea unor experienţe inedite. Dăcă spunem Mamaia, spunem plimbări cu ski-jet-uri sau hidrobiciclete, tractări cu banane gonflabile, ridicări cu paraşuta, yachting, scufundări şi să nu uităm să menţionăm faimoasa telegondolă. Cum oferta este variată, aventurile de vacanţă nu vor întârzia să apară.

Ca în fiecare dimineaţă, timpul va trece repede alături de invitaţii ediţiei şi pe lângă întâlnirile cu vedetele preferate, se vor organiza numeroase concursuri care vor aduce marea şi distracţia în centrul atenţiei. Bineînţeles, acolo unde sunt concursuri, sunt şi premii. Publicul trebuie doar să se lase cucerit de umorul şi veselia unei dimineţi alături de Răzvan şi Dani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare