; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan şi Dani se mută în mall până la Crăciun

16 December 2011

De luni, 19 decembrie şi până în Ajun de Crăciun, Răzvan, Dani, Roxana, Vlădutz,  Puberu, Aurică, dar şi ceilalţi membri ai echipei de la Neatza cu Răzvan şi Dani' se mută în Afi Palace Cotroceni. Astfel, săptămâna viitoare, telespectatorii îi vor putea urmări în fiecare dimineaţă transmiţând matinalul din mall şi îi vor putea urmări 24/24  pe internet.

Au făcut emisiune la mare sau pe pârtia de schi, au transformat sufrageria în poiana lui Iocan sau într-un tărâm de poveste şi s-au costumat în cele mai trăsnite personaje. Acum, echipa celui mai vesel matinal face show non stop într-un mall din Bucureşti.

Pentru cinci zile, mall-ul va fi nu doar noul lor loc de muncă, ci şi locuinţa lor. Vor face emisiunea, vor primi vizite, vor pune la cale jocuri şi concursuri pentru telespectatori, dar şi pentru vizitatorii mall-ului şi vor munci în scopuri caritabile.

Pentru că mutarea este chiar în preajma Crăciunului, echipa Neatza va organiza şi o strângere de fonduri pentru copiii defavorizaţi. Vor învăţa să confecţioneze diverse obiecte pe care, ulterior, le vor vinde, iar suma strânsă va fi donată unei asociaţii care are în grijă copii orfani.

După săptămâna petrecută în mall, telespectatorii se vor reîntâlni cu Răzvan şi Dani şi în prima zi de Crăciun de la ora 11.00, într-o editie specială, în care Dani va fi chiar Grinciul care va încerca să fure personajele tradiţionale de poveste şi să le ducă în lumea lui.

Credit foto: Radu Iordan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare