; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza razvan si dani razvan simion dani otil antena 1

Răzvan şi Dani sărbătoresc şase ani de „Neatza”

31 January 2014

NeatzaMatinalul Antenei 1, Neatza cu Răzvan şi Dani', împlinește 6 ani de emisie pe 1 februarie, dar petrecerea va avea loc astăzi, pe 31 ianuarie.

Cu toate că vremea nu a ţinut cu Răzvan Simion, Dani Oţil şi prietenii de la “Neatza”, întreaga echipă nu va renunţa la petrecerea aniversară şi va organiza chiar în platoul emisiunii o ediţie spectaculoasă, cu muzică live, voie bună şi surprize, vineri, 31 ianuarie de la ora 8:00.

Pijamelele vor fi dress code-ul în ediţia aniversară, astfel că, Roxana Ionescu, Flavia Mihăşan şi Anca Martin îi vor impresiona pe telespectatori cu ţinutele în care dorm. Răzvan, Dani şi Cătălin Oprişan promit să nu se lase mai prejos şi să-şi aducă în platoul emisiunii botoşii preferaţi. Vlăduţ „ameninţă' şi el că se va întrece pe sine în ale bucătăriei, pregătind cele mai savuroase reţete.

Printre cei care vor întreţine atmosfera cu muzică bună, vor cânta „La mulţi ani!' şi se vor bucura alături de întreaga echipă se numără Smiley, Dj Sava şi Dj Rynno.

Voiau să plece la Reşiţa

Cei doi matinali au ştiut întotdeauna cum să puncteze evenimentele speciale care au avut loc de-a lungul celor şase ani de Neatza, s-au mutat cu totul într-un mall, timp de o săptămână, în scopuri caritabile, au transmis de la mare, dar şi de pe pârtia de schi, au spus „bună dimineatza' din cele mai spectaculoase decoruri, au sărbătorit Revelionul în zorii zilei, în prima ediţie Neatza din acest an, motiv pentru care îşi plănuiseră să face mare petrecere cu oamenii pe care nu i-au mai văzut de foarte mulţi ani:

„Voiam să facem un material special la şcoală, să încercăm să ajungem în locurile pe care nu le-am mai văzut de prin 98 şi să le prezentăm telespectatorilor noştri, dar le vom amâna din cauza zăpezii care ne-a dat planurile peste cap', mărturiseşte Dani.

Din cauza condiţiilor meteo, echipa de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” va fi nevoită să renunţe la planurile de a merge la Reşiţa pentru petrecerea aniversară de şase ani. Deşi au angrenat în acest proiect familiile lor, prietenii, foştii colegi şi chiar primarul oraşului, băieţii au fost obligaţi să anuleze petrecerea din oraşul natal.

Cu toate acestea, matinalii de la Neatza cu Răzvan şi Dani promit vineri, 31 ianuarie de la ora 8:00, o ediţie specială în care cuvântul de lege va fi „distracţia'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare