; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan și Dani prezintă din nou show-ul „X Factor”

12 June 2012

Din toamnă, „X Factor' revine la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon. Răzvan Simion și Dani Oțil vor fi din nou gazdele show-ului și îi vor încuraja pe concurenți să treacă peste emoții. Primele preselecții sunt programate pentru vineri, 15 iunie, când caravana „X Factor' va ajunge în Oltenia, la Craiova.

Răzvan și Dani îi vor aștepta la Universitatea din Craiova pe românii care au încredere în forţele proprii, au factorul curaj, voce şi carismă, transmit emoţie şi sunt capabili să facă show. Cei doi îi vor ajuta pe olteni să scape de trac și le vor asculta poveştile.

Pe lângă şansa de a deveni celebri, concurenţii au şi o miză materială consistentă. Un premiu in valoare de 200.000 de euro îl aşteaptă şi în acest sezon pe viitorul câştigător „X Factor'.

Preselecțiile se încheie pe 1 iulie

În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, locul în care, pe 18 iunie, audiţiile vor avea loc la Hotelul Apollo Hermannstadt.

Pe 21 iunie, prezentatorii „X Factor' se vor afla la Timişoara, la hotelul Boavista. Mai departe, călătoria prin ţară continuă cu o oprire la Cluj, pe 24 iunie, la Cluj Arena, pentru ca, pe 27 iunie, caravana să ajungă în Moldova, în Piaţa Stefan cel Mare, la Palas Iaşi.

Prima etapă a audiţiilor se va încheia la Bucureşti, pe 1 iulie, la Palatul Naţional al Copiilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare