; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan și Dani, la Londra, în culise la XFactor

Răzvan şi Dani, în culise la XFactor UK: “Nicole Scherzinger a venit cu mama”

14 November 2013

Răzvan și Dani, la Londra, în culise la XFactorÎn culise la X Factor UK, unde au fost zilele trecute, într-o vizită de lucru, Răzvan și Dani i-au întâlnit pe Dermot OLeary, prezentatorul XFactor UK, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului XFactor, dar și pe jurații Gary Barlow și Nicole Scherzinger.

Dani a fost uimit de cât de puțin vorbește prezentatorul Dermot OLeary. Vine foarte relaxat la repetiții. Și e superorganizat. Nu face glume, dar este jovial. Însă nimeni nu se uită la acest concurs ca să vadă ce glume a mai făcut prezentatorul'.

De asemenea, a fost frapat de faptul că Louis Walsh, cel mai vechi jurat XFactor, e luat în balon' de toată lumea, începând cu prezentatorul și terminând cu ceilalți membri ai juriului, Gary Barlow, Nicole Scherzinger și Sharon Osborne, și nu se supără niciodată, oricât de departe sunt duse glumele.

La ediția britanică, membrii juriului nu se sfiesc să-și aducă rudele în sală.

Prezentatorul a venit cu părinții, care au stat aproape de noi, iar Nicole Scherzinger cu mama, cu bunica și cu nepoata…', spune Răzvan.

Și tot el mai povestește că Nicole a fost foarte marcată de faptul că a trebuit să aleagă între doi concurenți din echipa ei. După aceea, în culise, Barlow o consola pe Nicole ca un frate', mai povestește el. Și adaugă: Faptul că am văzut acolo acest show, că am avut acces în backstage, unde ne plimbam pe lângă ei fără nici o problemă, a însemnat enorm pentru noi'.

Răzvan și Dani vor prezenta, din 24 noiembrie, Galele X Factor live, la Antena 1.

Nu uita! X Factor a fost nominalizat la Premiile TVmania. Votează şi TVmania te premiază!

Citeşte şi:

Răzvan şi Dani au fost impresionaţi de Robbie Williams

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare