; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan şi Dani au fost impresionaţi de Robbie Williams

Răzvan şi Dani au fost impresionaţi de Robbie Williams

13 November 2013

Razvan şi Dani au fost impresionaţi de Robbie WilliamsRăzvan Simion și Dani Oţil au fost la Londra, într-o vizită de lucru', unde au întâlnit câteva celebrități ale X Factor-ului britanic și au pătruns în culisele showului.

Ei i-au întâlnit acolo pe Dermot OLeary, prezentatorul X Factor UK, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului, dar si pe juratii Gary Barlow şi Nicole Scherzinger.

În vizita asta ne-am dat seama că nu suntem foarte diferiți de ei. Concurenții noștri nu sunt diferiți de ai lor, scena lor e perfect comparabilă cu a noastră, însă mi se par un pic mai organizați. M-a impresionat felul condensat și scurt în care se exprimă jurații, nu lungesc explicațiile, vorbesc la subiect, dau un sfat, dacă au de dat, dacă nu, se abțin', spune Dani.

Oamenii erau foarte relaxați, părea că iau totul într-o joacă. Nu e o diferență așa de mare între noi și ei, ca spirit și organizare', spune si Razvan.

Englezii mi s-au părut foarte lipicioși și mult mai calzi, mai apropiați decât mă așteptam', adaugă Dani.

Nici acolo nu se aleg concurenții-manechin, nu se caută genul de pițipoancă, de bunăciuni, de care sunt interesate televiziunile din România. Noi ne bucurăm că nu lăsăm, la X Factor, ca o fată frumoasă să treacă mai departe, în detrimentul uneia care cântă bine, dar care nu este într-atât de arătoasă. Deși de multe ori ni s-a reproșat că a fost eliminată una sau alta, și uite ce sâni sau picioare are…. ', mai spune el.

Superstarurile Robbie Williams și Celine Dion au fost invitații ediției la care au participat Răzvan și Dani, fiecare dintre ei interpretând doar câte o piesă.

Cu Celine Dion am crescut, arată impecabil. Iar Robbie, cu band, cu alămuri, cu cvartet, pe o scenă mică, live, mi s-a părut impresionant. E o experiență să-l vezi cântând la zece metri de tine', a mai spus Dani. Și a continuat: Nu am crezut că, la nivelul ăsta, poți aduce un artist atât de mare, într-un show, doar pentru o singură piesă'.

Răzvan și Dani vor prezenta, din 24 noiembrie, Galele X Factor live, la Antena 1.

Nu uita! X Factor a fost nominalizat la Premiile TVmania. Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare