Homepage  / Televiziune

Răzvan Mincă, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Lovitură grea pentru Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Lovitură grea pentru Cătălin Scărlătescu
5

de Roxana Mirea,

Răzvan Mincă a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12, în ediția de aseară, 5 octombrie 2023. Eliminarea lui a fost o lovitură puternică pentru Cătălin Scărlătescu, fiind al treilea concurent pe care îl pierde consecutiv.  

Răzvan Mincă, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

În ediția de aseară, 4 octombrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1, cei trei jurați au pus la bătaie câte o amuletă, din dorința de a câștiga proba. „Toţi membrii echipelor adverse trebuie să spună „şase şine nu-s” înainte de fiecare propoziţie. Cine nu se conformează, freeze un minut!”, a fost cea dintâi amuletă, activată de către Chef Scărlătescu. „Hotărăşte ce slogan vrei să spună echipele adverse înainte de fiecare propoziţie!”, a fost amuleta aruncată în joc de Chef Bontea, care a şi hotărât imediat sloganul „S-o ce?! Sorin!”. Chef Dumitrescu a intervenit imediat, cu cea de-a treia amuletă: „O data la doi timpi, la întoarcerea clepsidrei, concurenţii echipelor adverse trebuie să comunice cântând!”.  

Battle-ul a fost câștigat detașat de Chef Dumitrescu și echipa sa, cu 8 farfurii. „Astăzi, ca niciodată, i-am văzut foarte puşi pe treabă, foarte foarte rapizi şi foarte atenţi. Cumva, au înţeles că ora asta e cea mai importantă”, a mărturisit Chef Dumitrescu.

Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat confruntarea, la Chefi la cuțite – 4 octombrie 2023

Așadar, echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.   

Răzvan Mincă, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Lovitură grea pentru Cătălin ScărlătescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Concurenții au extras din bol un bilețel și, în ordinea de pe hârtii, au decis cu ce ingrediente vor găti adversarii. Rând pe rând, aceștia au avut de ales între brânză de burduf, frișcă lichidă, orez expandat, chipsuri cu smântână și mărar, unt de arahide, năut la conservă, iaurt de cocos, fulgi de ovăz, șampanie și pomelo. După ce au ales câte un ingredient pentru câte un adversar, concurenții s-au apucat de gătit, potrivit a1.ro.  

Apoi, cei trei chefi au degustat preparatele și au decis care este cea mai slabă farfurie. Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și s-au întors în bucătărie. La final, Răzvan Mincă a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12, după ce a avut cea mai slabă farfurie.  

Răzvan Mincă, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Lovitură grea pentru Cătălin ScărlătescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 5

Lovitură grea pentru Cătălin Scărlătescu 

Eliminarea lui Răzvan a fost o lovitură puternică pentru Cătălin Scărlătescu, fiind al treilea concurent pe care îl pierde în mod consecutiv.  

Nu poți să faci prostia aia în farfurie!”, i-a zis Scărlătescu supărat. 

E o farfurie…Eșec culinar”, a fost de părere Florin Dumitrescu. 

Aia era farfurie să treci?! Ție ți-a plăcut? Puteai să faci orice altceva, dar nu așa!”, a mai adăugat chef Cătălin. 

Este un moment foarte greu pentru mine, pentru că nu-mi doream să plec acasă. Îmi doream să rămân cât mai mult timp posibil. Am lacrimi în ochi pentru că știu că pot mai mult, dar mi-am ales preparatul greșit. E o greșeală a mea. Când m-am întors în bucătărie am avut lacrimi, am legat o prietenie”, a spus Răzvan.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton