Homepage  / Televiziune

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” îi aduce acuzații grave soțului

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” îi aduce acuzații grave soțului
11

de Cristina Țapu,

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan, foști concurenți ai sezonlului trecut al emisiunii „Insula Iubirii”, s-au despărțit. Cea care a dezvăluit motivul rupturii a fost chiar Ema, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au participat anul trecut la „Insula Iubirii”, iar relația lor a fost marcată de un șir lung de separări și împăcări. În cadrul emisiunii, Răzvan i-a trădat încrederea Emei și a afișat o atitudine nepotrivită față de o ispită. La bonfire-ul final, cei doi au pornit pe drumuri separate, însă ajunși în România au decis să acorde o nouă șansă relației lor. Mai mult decât atât, Ema și Răzvan s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe.

razvan 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Deși Ema a sperat că Răzvan va renunța la nopțile petrecute în club și va acorda mai mult timp familiei, acest lucru nu s-a petrecut. Fosta concurentă a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a lăsat de înțeles că povestea de iubire dintre ea și Răzvan a ajuns la final, în cele din urmă. Bărbatul ar fi ales să se concentreze pe meseria sa de DJ și a pus familia pe planul secund, lucru care a deranjat-o teribil pe soția sa.

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau sunt ocupat. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este acelaşi şi nu îi pasă de suferinţa lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viaţă se plăteşte şi nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească şi să nu ştie ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge)”, a scris Ema pe pagina personală de Instagram, însă ulterior a șters mesajul pentru a evita comentariile din partea internauților.

„Pentru că a locui sub acelaşi acoperiş pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi. Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să îi pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. Pentru toate acestea, el nu ne este casă, este doar o altă casă din care am plecat”, a concluzionat Ema.

Răzvan s-a apropiat de ispita Daria pe Insula Iubirii

Ema și Răzvan sosieră pe „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația, iar concurenta și-ar fi dorit ca partenerul ei să-i demonstreze că are ochi doar pentru ea, deși în trecut îi fusese infidelă. Odată ajung pe insulă, Răzvan a uitat de toate promisiunile făcute iubitei sale și s-a apropiat de ispita Daria.

Cu toate acestea, Ema i-a acordat o nouă șansă, cu speranța că Răzvan își va îndrepta greșelile. Iată că speranțele fostei concurente au fost zdorbite, încă o dată, iar relația lor a ajuns la final. Așadar, în prezent Ema este mamă singură pentru un băiețel pe care îl are dintr-o fostă relație și o fetiță al cărei tată este Răzvan.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton