; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan Fodor va fi tătic în câteva luni

04 October 2010

Viitorul concurent de la Dansez pentru tine' s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Irina, la începutul acestei luni. Cei doi tineri căsătoriţi plănuiseră  de ceva timp să aibă un copil dar au avut întâi un hop de trecut.

.

Răzvan Fodor are încă un motiv de bucurie: va deveni tătic în doar câteva luni.

Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, aşa că nu pot să spun că vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost că am aşteptat să termine Irina ultimul an de facultate', spune amuzat Răzvan.

Însărcinată în 4 luni, Irina Fodor nu ştie încă dacă va avea o fetiţă sau un băiat, însă îşi doreşte un copil sănătos: O să ne bucurăm că a venit pe lume şi o să îl iubim la fel de mult orice ar fi', spune fericită mămica. O să avem chiar şi ce să-i povestim de la nunta părinţilor lui la care a luat şi el parte- că tati a băut cu prietenii şi a ascultat muzică rock toată noaptea, că mami a fost  cea mai frumoasă şi s-a căsătorit pentru buletin de Bucureşti', glumeşte Răzvan.

Cel mai greu pentru actorul din Iubire şi Onoare' a fost să satisfacă toate poftele soţiei. Răzvan spune însă că e gata să-i îndeplinească orice dorinţă Irinei. M-a trimis ziua după murături, s-ar zice că am scăpat că nu era miez de noapte. Glumesc, aş face orice să o văd fericită. Până acum Irina a avut poftă de mure, zmeură, murături şi şerbet, de care nu am găsit încă, dar nu mă opresc aşa uşor din căutări', mărturiseşte Răzvan.

Şi dacă pentru o fetiţă numele e deja stabilit, dar ţinut secret, Răzvan spune că va fi în încurcătură dacă copilul va fi băiat. Nu ştiu cum o să-l cheme, nu ne-am decis încă. Sunt mai atent atunci când mamele îşi strigă copiii în jurul meu, poate mă inspira ceva', spune Fodor.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare