Homepage  / Vedete româneşti

Reacția lui Răzvan Fodor, după ce s-a îmbrăcat ca Albă ca Zăpada la filmările pentru Bravo, tată!. „A fost pistol cu capse”

Reacția lui Răzvan Fodor, după ce s-a îmbrăcat ca Albă ca Zăpada la filmările pentru Bravo, tată!. „A fost pistol cu capse”
5

de Redactia Tvmania,

Comedia „Bravo, tată!”, ce va avea premiera duminică, la Antena 1, i-a adus pe cei patru protagonişti, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel în situaţii dintre cele mai bizare, care vor face deliciul telespectatorilor. Ce reacție a avut Răzvan Fodor, după ce s-a îmbrăcat ca Albă ca Zăpada la filmările pentru noul serial de la Antena 1.

Răzvan Fodor, surprins îmbrăcat în Albă ca Zăpada

Bravo, tată!”, noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectatorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. Aceiaşi copii îi vor aduce pe aceştia în ipostaze dintre cele mai stranii, iar asta au simţit-o deja, pe pielea lor, fiecare dintre ei, la filmări.

Încă din primul episod, Răzvan Fodor, interpretul lui Gioni, ajunge, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare.

Reacția lui Răzvan Fodor, după ce s-a îmbrăcat ca Albă ca Zăpada la filmările pentru „Bravo, tată!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu! Ce a ieşit, vedeţi, dacă puteţi, printre hohote de râs, duminică, de la 20.00!”, a povestit amuzat Răzvan.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20.00, serialul „Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

„Bravo, tată!”, un nou serial de comedie, la Antena 1

Un nou serial este gata să înceapă la Antena 1. Este vorba despre „Bravo, tată!”, un serial de comedie, care  îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. 

„În viața reală am trecut prin multe situații pe care voi le veți vedea în serial. Cred că pot să fiu o sursă de inspirație pentru scenariști! Îmi place foarte mult proiectul, e scris foarte bine, iar castul e…perfect! Să joc cu Fodor și cu Natanticu, care sunt prietenii mei de atâția ani, pare ceva super natural și cred că toată chimia dintre noi o vor simți și telespectatorii. Cred că va fi un serial de comedie așa cum nu a mai fost de multă vreme!”, dezvăluie Liviu Vârciu, în vreme ce Răzvan Fodor completează:  

Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place. O să vedeți voi despre ce e vorba!”. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton