Homepage  / Televiziune

Răzvan Fodor revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Antena 1. „Ghiciţi cine rămâne fără replică!”

Răzvan Fodor revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Antena 1. „Ghiciţi cine rămâne fără replică!”
4

de Andra Stana,

Răzvan Fodor revine pe micile ecrane. Soțul Irinei Fodor va prezenta o emisiune la Antena 1. Iată tot ce știm despre proiect.

Răzvan Fodor prezintă un nou sezon din Alpha Kids, la Antena 1

În timp ce Irina Fodor se află acum departe de țară, la filmările pentru noul sezon America Express, Răzvan Fodor se pregătește să își facă revenirea pe micile ecrane.

Începând de sâmbătă, 24 iunie, Răzvan Fodor apare față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 9.00.

Şi în acest sezon, Răzvan Fodor va aborda teme dintre cele mai diverse cu cei mici, provocându-i să îşi spună părerea despre subiecte complexe, de care aceştia nu s-au mai izbit până acum. Răspunsurile lor vor face cu siguranţă deliului publicului telespectator.

După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai pot surprinde cu nimic picii! Şi apoi începem filmările şi zbang! Ghiciţi cine rămâne fără replică! Mi s-a întâmplat şi în ediţiile pe care le puteţi urmări începând din 24 iunie, când un cuplu foaaarte simpatic de copilaşi, de 7 şi 5 ani, mi-au spus în secret că renunţă fiecare dintre ei la „iubitul” şi „iubita” lor şi se căsătoresc 🙂

Ne-am amuzat cu toţii şi le-am propus să ne revedem peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Sunt absolut adorabili, în sinceritatea şi încrederea lor. Dacă aceştia sunt copiii generaţiei Alpha, vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată foarte bine!”, a declarat prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

alpha-kids_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În acest sezon, un ilustrator caricaturist va desene diverse lucruri pe care cei mici i le vor descrie, desigur, în notă comică, stârnind reacţii care mai de care mai amuzante, un magician îi va delecta cu momente fascinante de magie şi un mim îi va provoca să ghicească tot felul de lucruri.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut după anul 2010, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 9.00, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton