; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan Fodor prezintă “MasterChef” la Pro TV

13 February 2012

Cel mai nou show culinar, MasterChef', va începe în această primăvară la Pro TV. Emisiunea, care îi va provoca pe bucătarii amatori să prindă gustul competiţiei, va fi prezentată de Răzvan Fodor, care nu a ezitat nicio clipă să spună da'.

Pentru mine este o reală bucurie să fac parte din echipa acestei emisiuni, cu ale cărei ediţii din străinătate m-am delectat de nenumărate ori', a spus Răzvan Fodor.

Prezentatorul va avea rolul de a media întâlnirea dintre bucătarii amatori şi juriul format din chef'-ii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

Concurenţii vor avea o misiune grea, însă priceperea şi plăcerea de a găti sunt cele care îi vor ajuta să meargă mai departe. Eu am început să gătesc cam pe la 16, 17 ani, şi sunt pasionat de asta, însă recunosc că îmi ia foarte mult timp să prepar ceva, gătesc într-un ritm lent. Aşa că eu unul vă spun sigur că aş avea probleme în postura de concurent', a mărturisit Răzvan.

Răzvan Fodor a avut deja prima întâlnire cu cei trei juraţi de la Pro TV şi spune că presimte că va lega o prietenie de durată cu ei. El a fost impresionat de oamenii veniţi la preselecţii, fiecare emoţionat şi vrând să facă o turnură în carieră şi să îşi transforme pasiunea în meserie'.

MasterChef', al cărui premiu constă într-un cec de 50.000 de euro, este programat să înceapă în luna martie, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare