Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor, nemulțumit de pozele în care apare la Electric Castle. Adela Popescu a reacționat prompt: „Data viitoare să îți facă poze Luna”

Răzvan Fodor, nemulțumit de pozele în care apare la Electric Castle. Adela Popescu a reacționat prompt: „Data viitoare să îți facă poze Luna”
15

de Cătălina Matei,

Printre vedetele care au participat la festivalul Electric Castle s-au regăsit și Răzvan și Irina Fodor care s-au distrat de minune la evenimentul la care au participat și bunii lor prieteni, Adela Popescu și Radu Vâlcan. Dincolo de distracție însă, prezentatorul emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 a avut și ceva nemulțumiri legate de pozele în care apare.

Weekend-ul acesta s-a încheiat încă o ediție a festivalului Electric Castle de la Bonțida, iar printre vedetele care s-au distrat grozav s-au regăsit și Irina și Răzvan Fodor, alături de bunii lor prieteni și parteneri de afaceri, totodată, Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Cei patru au dansat, au cântat, n-au ratat atracțiile festivalului și s-au pozat… reciproc. De altfel, Răzvan Fodor a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram.

După trei zile de Electric Castle, singurele poze cât de cât, pe care le am… Partea bună e că mai mult ne-am distrat, decât ne-am pozat. PHOTO credit: @adela_popescu”, a scris prezentatorul emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

razvan-si-irina-fodor-la-electric-castle-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Reacția Adelei Popescu la mesajul postat de Răzvan Fodor a venit aproape… instant.

Cât de cât?! Ok, data viitoare să îți facă poze Luna”, a fost replica actriței în comentariile de la postarea cu pricina, făcând referire la Luna, câinele soților Fodor.

De altfel, replicile ironice și amuzante sunt un obicei păstrat între cele două cupluri, a căror prietenie a început cu mulți ani în urmă. Cu câteva zile înainte de Electric Castle, Irina Fodor a publicat pe contul său de Instagram o poză cu toți patru, iar mesajul din postare este unul emoționant: „Când lucrurile se potrivesc frumos, se potrivesc, și gata! Friends like family!”.

Vacanța continuă pentru Irina și Răzvan Fodor

Și după Electric Castle, Irina și Răzvan Fodor se vor bucura de zilele libere de vacanță. Cum niciunul dintre ei nu mai are filmări, planurile de relaxare continuă.

Vom avea o escapadă la munte, la aer curat și, abia apoi, urmează o vacanță prin Toscana. Posibil să ajungem și prin Grecia și, cam atât, pentru că ne vom pregăti pentru proiectele noi și trebuie să fim prin preajmă”, ne dezvăluia prezentatorul emisiunii „Splash! Vedete la apă” al cărei nou sezon va începe în august la Antena 1.

Cât despre metodele la care apelează pentru a se răcori în zilele cu cod roșu impus de caniculă… „Din păcate, în București nu te poți bucura, vara, de un răsfăț suprem, din cauza temperaturior ridicate. Noi stăm în casă, la răcoare, în zilele cu grade multe, iar serile ni le petrecem în grădină, unde avem foarte multe beculețe și stăm la un vin rece, alături de câțiva prieteni apropiați”, ne-a mai dezvăluit atunci Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan FodorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton