; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan Fodor este fericit după doi ani de căsnicie

12 September 2012

Răzvan Fodor, pe care îl puteți vedea din 17 septembrie la Pro TV, în noul sezon din Pariu cu viața', și soția lui, Irina, au sărbătorit 2 ani de la ziua nunții și 5 ani de când formează un cuplu.

Prima parte a zilei au petrecut-o la un picnic, alături de fiica lor, Diana, și de cei mai buni prieteni, iar spre seară, petrecerea s-a mutat într-un restaurant, unde Răzvan și Irina au avut parte de o cină romantică:

Am fost la un grătar aproape de București cu prietenii, am venit toți cu copiii pe care spre seara i-am dus pe la bunici, la mătuși…și am rămas doar noi, oamenii mari. Am plecat toți să cinăm la un restaurant, am povestit și am râs mult. De fapt, aniversarea oficială a fost chiar în 4 septembrie. Am fost să o iau de la serviciu pe Irina, i-am pregătit friptură de curcan la cuptor și am desfăcut un vin roze', povestește Răzvan Fodor.

Din 17 septembrie, Răzvan Fodor revine la Pro TV în sezonul 3 din Pariu cu viața', în rolul lui Robert, directorul școlii care va pune bețe în roate relației dintre Raluca (Adela Popescu) și Tudor (Radu Vâlcan).

aniversare-003_resize

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare