Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor, noi detalii despre personajul lui din „Bravo, tată!”. „Nu sunt arogant și nu sunt rău”

Răzvan Fodor, noi detalii despre personajul lui din „Bravo, tată!”. „Nu sunt arogant și nu sunt rău”
8

de Roxana Mirea,

Răzvan Fodor îl interpretează pe Gioni în noul serial de comedie de la Antena 1, „Bravo, tată!”. Este prima comedie în care joacă, iar personajul său este un influencer al cărui vis este să devină o vedetă celebră. Iată ce a dezvăluit Răzvan Fodor despre personajul lui din „Bravo, tată!”. 

Răzvan Fodor, despre personajul din „Bravo, tată!” 

„Bravo, tată!”, noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectatorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune. Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații. Protagoniștii din serial sunt nimeni alții decât Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. 

Așadar, Răzvan Fodor a revenit pe platourile de filmare după doi ani de zile, într-un rol în care puțini și-l imaginau. Actorul îl interpretează pe Gioni, un influencer al cărui vis este să devină o vedetă celebră, care, la un moment dat, se trezește cu un copil la ușă despre care i se spună că este al lui. 

„Îmi era dor. Îmi este dor și drag să muncesc, mai ales în condiții de genul ăsta: gașcă, prieteni, aceeași gașcă de producție, casting mișto, oameni pe care îi cunosc și, mai mult decât atât, comedie. Este prima comedie în care joc. Am mai jucat în alte seriale mici chestii umoristice, dar nu comedie și mă bucur teribil”, a povestit Răzvan Fodor, pentru ego.ro.  

Imagini de la filmările „Bravo, tată!”. Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel, desculţi şi dezbrăcaţi, într-un sat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Răzvan Fodor: „În ziua de azi, sunt mulți Gioni”

Răzvan Fodor spune că producătorii l-ar fi văzut și în postura personajului intepretat de Liviu Vârciu.  

„Dacă nu greșesc, dar asta trebuie să ne spună producătorii, știu că am dat casting și pe rolul lui Mario, adică al lui Liviu Vârciu. Dacă îmi mai aduc bine aminte. Dar este mai bine influencer. E mult spus influencer. Este un pârât, dacă oamenii mai înțeleg termenul ăsta. Deci acest Gioni pe care eu îl interpretez este un pârât, o vedetă wanabe, care cumva a strălucit vag acum 30 de ani prin showbiz-ul ăsta și el crede cu tărie că lumea îl știe și el este chiar șmecher”, a mai declarat actorul, în vârstă de 48 de ani.  

Răzvan Fodor spune că nu îi place tipologia de oameni pe care o reprezintă personajul lui din „Bravo, tată!”. 

N-aș vrea să fiu răutăcios. Nu dăm nume. Dar în ziua de azi sunt mulți Gioni. Îi vezi peste tot, îi vezi pe pagini de Instagram cu sute de mii de fani și nu-i știe nimeni. Nu sunt arogant și nu sunt rău. Îi vezi că încearcă. E foarte mișto să încerci, dar de aici până la a crede că faci ceva sau ești cineva este distanță foarte mare. Tot urmărindu-i pe ăștia, pentru că îți apar, sunt peste tot, mi-a fost ușor să conturez personajul”, a mai povestit amuzat Răzvan Fodor. 

Răzvan Fodor, îmbrăcat în Albă ca Zăpada în „Bravo, tată!” 

Încă din primul episod, Răzvan Fodor, a ajuns, printr-un context de împrejurări să joace rolul Albă ca Zăpada, spre deliciul tuturor celor aflaţi la filmare. 

Ce nu ştiu colegii mei, este că, după ce am trecut de penibilul cu sirena şi flamingo şi ce alte măscărenii am mai purtat în Asia Express, a fost pistol cu capse pentru mine rolul Albă ca Zăpada. Plus că mie îmi face plăcere să mă fac de râs în cadrul din ăsta organizat, aşa că n-am făcut rabat de la nimic în ceea ce priveşte personajul meu”, a povestit amuzat Răzvan. 

Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place. O să vedeți voi despre ce e vorba”, a mai spus Răzvan Fodor, înainte de premiera serialului de comedie.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton