Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Răzvan Fodor despre plecările frecvente ale Irinei pentru Asia Express: „Eram obișnuit doar eu să plec de acasă”

Ce părere are Răzvan Fodor despre plecările frecvente ale Irinei pentru Asia Express: „Eram obișnuit doar eu să plec de acasă”
15

de Cristina Țapu,

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, formează unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz. Împreună din 2010, cei doi au o fiică de 13 ani pe nume Diana. Irina, prezentatoarea emisiunii Asia Express, a petrecut ultimele sezoane departe de casă, lucru care nu i-a fost deloc ușor lui Răzvan. Iată ce declară artistul despre plecările frecvente ale vedetei.

Ce părere are Răzvan Fodor despre plecările frecvente ale Irinei la Asia Express

De când Irina Fodor a preluat rolul de prezentatoare la emisiunea „Asia Express”, a fost plecată de acasă luni întregi. În această perioadă, Răzvan Fodor a preluat toate responsabilitățile, în special grija pentru fiica lor, Diana. Artistul recunoaște că nu îi este ușor, însă este dispus să facă orice sacrificiu de dragul persoanei care-i face viața mai frumoasă. Mai mult decât atât, susține că fiica adolescentă nu-i dă bătăi de cap, din contră: cei doi fac o echipă minunată și nu există motive de conflict între ei.

„Am intrat în anul trei, ne descurcăm. A fost greu la început, eram obișnuit doar eu să plec de acasă. Când a plecat ea, copilul era deja mare. Nu mai aveam probleme, mă ajuta chiar. Acum doi ani erau două proiecte, era și „Asia Express” și s-a mai făcut un proiect atunci „Chef fără limite”. A fost două luni în Grecia, două luni în Asia și încă un sezon de Chef la cuțite la București. Era în București, dar venea la 2:00 noaptea și pleca la ora 07:00 – 8.00 dimineața. A fost destul de greu că a lipsit mult de acasă”, a dezvăluit Răzvan Fodor, conform Fanatik.

Irina și Răzvan FodorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Irina Fodor și Răzvan au împlinit 14 ani de căsătorie toamna aceasta

Irina Fodor, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu alături de artistul Răzvan Fodor, iar împreună au o fiică adolescentă, pe nume Diana. Prezentatoarea recunoaște că este o mamă exigentă, în timp ce Răzvan este părintele permisiv.

Mai puțin cunoscut fanilor este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 49 de ani, în timp ce Irina are doar 36. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina urma cursurile unei facultăți, fiind studentă. Astăzi, Irina și Răzvan formează un cuplu apreciat de către fani.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton