Homepage  / Vedete româneşti

Răzvan Fodor, copleșit de dorul soției sale. Ce mesaj i-a transmis Irinei, aflată în „Asia Express” la filmări

Răzvan Fodor, copleșit de dorul soției sale. Ce mesaj i-a transmis Irinei, aflată în „Asia Express” la filmări
9

de Cristina Țapu,

Irina Fodor este plecată la mii de kilometri distanță de casă pentru a participa la filmările pentru noul sezon Asia Express, iar Răzvan Fodor a rămas acasă, cu fiica lor, Diana. Artistul este copleșit de dorul pe care-l poartă soției, așadar a scris un mesaj duios pe pagina personală de Instagram.

Răzvan Fodor, copleșit de dorul soției sale

Irina Fodor este plecată de o lună pentru a participa la filmări și se pare că va mai lipsi tot atât, conform detaliilor pe care le-a oferit Răzvan Fodor pe pagina personală de Instagram.

„…ziua 30 de când suntem doar noi doi. Irina Fodor, încă pe atât și strângem rândurile”, a fost mesajul pe care l-a scris Răzvan Fodor. Soția sa a reacționat imediat și a scris un mesaj pe măsură: „Și frumoși, și cuminți! Iubirile mele”, a fost răspunsul prezentatoarei.

fodor-si-fiica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Fanii au fost impresionați de imaginile distribuite de către Răzvan și au constat că între Irina și Diana există o asemănare izbitoare. „Seamănă atât de mult cu Irina încât mă miram că s-a întors așa repede din Asia”, „Eu am crezut că este Irina nemachiată eventual, she really looks like her mom!”, au fost doar două dintre comentariile internauților.

Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, chiar dacă nu i-a putut fi aproape în ziua în care a împlinit 13 ani. Soția artistului Răzvan Fodor de află în acest moment la mii de kilometri depărtare de casă pentru că participă la filmările noului sezon Asia Express.

Irina Fodor nu a putut fi alături de fiica sa în ziua în care Diana a împlinit 13 ani

Irina își ține fanii la curent cu tot ce se petrece pe Drumul Zeilor. Astfel, fanii au aflat că temperaturile pe care trebuie să le îndure producătorii și concurenții sunt unele destul de ridicate. Deși are un program foarte încărcat, Irina și-a făcut timp pentru a-i transmite un mesaj din suflet fiicei sale.

irina-fodor-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

„Un pic mai are și mă depășește la înălțime. La mulți ani, copil-soare! Te iubesc mult, mult!Sper să mă mai bagi în seamă, acum că ai crescut mare! Semnat: mama ta preferată”, a fost mesajul pe care l-a scris Irina Fodor pe pagina personală de Facebook, în ziua în care fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani.

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu aproape 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina era încă urma cursurile unei facultăți.

Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 48 de ani, în timp ce Irina are doar 35. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

Sursă foto: Instagram Răzvan Fodor – Irina Fodor

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton